Je Apple apparaat voorbereiden op service

Kies je apparaat om te lezen hoe je het Apple apparaat voorbereidt voor service.

Je AirPods of AirPods Pro terugsturen naar Apple

Lees hier hoe je je AirPods of AirPods Pro vanuit jouw land of regio naar Apple kunt sturen.

Eén van je AirPods of AirPods Pro terugsturen naar Apple

Verenigde Staten of Canada

Europa

Azië/Oceanië

Beide AirPods of AirPods Pro terugsturen naar Apple

Verenigde Staten of Canada

Europa

Azië/Oceanië

Service en reparatie

Kies je apparaat voor meer informatie over service- en reparatieopties:

© 2023 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iPhone, AirPods en iTunes zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. Andere in dit document vermelde product- en bedrijfsnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve bedrijven.