Je Apple TV naar Apple opsturen voor service

Nadat je contact hebt opgenomen met Apple voor service, krijg je een kit toegezonden met daarin alles wat je nodig hebt om je Apple TV naar Apple te sturen.

Voordat je je Apple TV opstuurt voor service

Wis je Apple TV om deze terug te zetten naar de fabrieksinstellingen en verwijder je persoonlijke gegevens:

1. Ga op je Apple TV naar 'Instellingen' > 'Systeem' (of Algemeen) > 'Herstel'.

2. Tik op 'Herstel' (of 'Herstel alle instellingen').

Zorg ervoor dat je de stekker van de Apple TV pas uit het stopcontact haalt nadat het herstelproces is voltooid.

Je Apple TV verpakken

Wanneer je je Apple TV inpakt, stop dan niets anders in de doos, zoals kabels of andere accessoires. Als je dat doet, worden ze niet aan je geretourneerd.

1. Plaats je apparaat in de witte vezelzak, open vervolgens het kartonnen inzetstuk en plaats het apparaat in de zak op de bodem van de doos onder het inzetstuk. Plaats het apparaat niet in de doos zonder het inzetstuk te openen.

2. Sluit het inzetstuk en zorg ervoor dat de twee vergrendelingslipjes op het inzetstuk aan de doos zijn bevestigd.

3. Sluit de doos. Zorg ervoor dat de batterijsticker plat op de doos is geplakt en niet is bedekt met tape of een verzendlabel.

Je Apple TV opsturen naar Apple

Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.