Mac mini (2023) - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2023

Finish

• Sølv

Chip

Apple M2-chip

• 8-core CPU med fire højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner

• 10-core GPU

• 16-core Neural Engine

• 100 GB/s hukommelses­båndbredde

• Medieenhed

• Hardware-accelereret H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• Enhed til videoafkodning

• Enhed til videokodning

• Enhed til ProRes-kodning og ‑afkodning

Apple M2 Pro-chip

• 10-core CPU med seks højtydende kerner og fire effek­tivitetskerner

• 16-core GPU

• 16-core Neural Engine

• 200 GB/s hukommelses­båndbredde

• Medieenhed

• Hardware-accelereret H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• Enhed til videoafkodning

• Enhed til videokodning

• Enhed til ProRes-kodning og ‑afkodning

• Kan konfigureres til:

• M2 Pro med 12-core CPU og 19-core GPU

Hukommelse

Apple M2-chip

• 8 GB samlet hukommelse

• Kan konfigureres til: 16 GB eller 24 GB

Apple M2 Pro-chip

• 16 GB samlet hukommelse

• Kan konfigureres til: 32 GB

Lagerplads1

Apple M2-chip

• 256 GB SSD

• Kan konfigureres til: 512 GB, 1 TB eller 2 TB

Apple M2 Pro-chip

• 512 GB SSD

• Kan konfigureres til: 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB

Skærm­understøttelse

Apple M2-chip

• Understøtter op til to skærme sam­tidigt:

• En skærm med op til 6K-opløsning ved 60 Hz via Thunderbolt og en skærm med op til 5K-opløsning ved 60 Hz via Thunderbolt eller 4K-opløsning ved 60 Hz via HDMI

• Thunderbolt 4-udgang til digital video

• Understøttelse af original DisplayPort-udgang via USB‑C

• HDMI-video­udgang

• Understøtter én skærm med op til 4K-opløsning ved 60 Hz

Apple M2 Pro-chip

• Understøtter op til tre skærme sam­tidigt:

• Op til tre skærme: to skærme med op til 6K-opløsning ved 60 Hz via Thunderbolt og en skærm med op til 4K-opløsning ved 60 Hz via HDMI

• Op til to skærme: en skærm med op til 6K-opløsning ved 60 Hz via Thunderbolt og en skærm med op til 4K-opløsning ved 144 Hz via HDMI

• En skærm med op til 8K-opløsning ved 60 Hz eller 4K-opløsning ved 240 Hz via HDMI

• Thunderbolt 4-udgang til digital video

• Understøttelse af original DisplayPort-udgang via USB‑C

• HDMI-video­udgang

• Understøttelse af en skærm med op til 8K-opløsning ved 60 Hz eller 4K-opløsning ved 240 Hz

Videoafspilning

• Understøtter HEVC, H.264 og ProRes

• HDR med Dolby Vision, HDR10 og HLG

Lydafspilning

• Understøtter AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos

Lyd

• Indbygget højttaler

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner med avanceret understøttelse af hoved­telefoner med høj impedans

• HDMI-port under­støtter udgående lyd med flere kanaler

Tilslutning og udvidelse

• To Thunderbolt 4-porte (M2) eller fire Thunderbolt 4-porte (M2 Pro) med understøttelse af:

• DisplayPort

• Thunderbolt 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• Thunderbolt 2, HDMI, DVI og VGA understøttet via mellemstik (sælges separat)

• To USB‑A-porte (op til 5 Gb/s)

• HDMI-port

• Gigabit Ethernet-port (kan konfigureres til 10 Gb Ethernet)

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

Kommunikation

Wi‑Fi

• Wi‑Fi 6E (802.11ax)2

Bluetooth

• Bluetooth 5.3

Ethernet

• 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ‑45-stik)

• Kan konfigureres til 10 Gb Ethernet (Nbase-T Ethernet under­støtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet via RJ‑45-stik)

Størrelse og vægt

• Højde: 3,58 cm

• Bredde: 19,70 cm

• Dybde: 19,70 cm

• Vægt (M2): 1,18 kg3

• Vægt (M2 Pro): 1,28 kg3

Elektriske krav og driftskrav

• Spænding: 100-240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz, enkeltfaset

• Maks. strømforbrug (M2): 150 W

• Maks. strømforbrug (M2 Pro): 185 W

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -40 til 47 °C

• Relativ luftfugtighed: 5 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 5000 m

• Akustisk ydeevne (typisk): Lydtryksniveau (brugers position): 5 dBA, når den ikke arbejder4

I æsken

• Mac mini

• Strømkabel

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avan­cerede computer­styresystem. Og med macOS Sonoma får du endnu mere power til både arbejde og under­holdning på din Mac. Du kan bl.a. forbedre dine videopræsentationer, booste din gamingoplev­else og gøre din enhed mere personlig.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye Mac mini. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

• Tekstning for høre­hæmmede

• Tekst til tale

Ind­byg­gede apps5

• App Store

• Bøger

• Kalender

• Kontakter

• FaceTime

• Find

• Freeform

• GarageBand

• Hjem

• iMovie

• Keynote

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Numbers

• Pages

• Photo Booth

• Fotos

• Podcasts

• Billed­fremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Time Machine

• TV

• Memoer

Specielle konfigurationer

Konfigurer din Mac mini med disse muligheder på apple.com:

Apple M2-chip

• 16 GB eller 24 GB samlet hukommelse

• 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

• 10 Gb Ethernet

Apple M2 Pro-chip

• M2 Pro med 12‑core CPU, 19‑core GPU og 16‑core Neural Engine

• 32 GB samlet hukommelse

• 1 TB, 2 TB, 4 TB eller 8 TB SSD

• 10 Gb Ethernet

Mac mini og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er Mac mini de­signet med følgende egenskaber:6

Lavet af bedre materialer

• Over 40 % genanvendt indhold i hele produktet,7 herunder:

• 100 % genanvendt aluminium i kabinettet til Mac mini med M2 og M2 Pro og i temperatur­styrings­modulet i Mac mini med M2 Pro.

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i alle magneter

• 100 % genanvendt tin i lodningen i flere printkort

• 100 % genanvendt guld i belægningen på flere printkort

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret8

Smartere kemi9

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• 96 % af emballagen er fiber­baseret, og der er ingen udvendig plastik­­­indpakning10

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,4 (K V = 0,3)

5

Trådløst internet

1,4 (K V = 0,3)

5

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel).

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Den trådløse webtest browser seks faner med en kombination af indhold, herunder medieindhold.

7. Testet konfiguration: Mac mini med Apple M2-chip, 8-core CPU/10-core GPU, 8 GB samlet hukommelse, 512 GB lagerplads, 2- porte og Mac mini med Apple M2 Pro-chip, 10-core CPU/16-core GPU, 16 GB samlet hukommelse, 2 TB lagerplads, 4-porte.

1. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

2. Wi‑Fi 6E-forbindelse er tilgængelig i lande, hvor det understøttes.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. Akustik målt fra typisk brugerposition foran et Mac mini-standardsystem. Akustik kan variere efter konfigurationen.

5. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente apps skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hver app.

6. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

7. Et produkts genanvendte indhold er massen af ​​certificeret genanvendt materiale i forhold til enhedens samlede masse, eksklusive emballage eller medfølgende tilbehør.

8. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).

9. Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification) beskriver Apples begrænsninger for brug af visse kemiske stoffer i materialer i Apples produkter, tilbehør, fremstillings­processer og emballage, som bruges ved levering af produkter til Apples slutkunder. Begrænsningerne er baseret på internationale love eller direktiver, tilsynsmyndigheder, krav om miljømærkning, miljøstandarder samt Apples politikker. Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning. Apple-produkter overholder Den Europæiske Unions direktiv 2011/65/EU med tilføjelser, inkl. undtagelser for brug af bly, f.eks. som loddemateriale ved høje temperaturer. Apple bestræber sig på at udfase brugen af disse undtagne stoffer i nye produkter, hvor det er teknisk muligt.

10. Baseret på salgsemballage solgt af Apple. Fiberindholdet er baseret på en analyse af amerikansk salgsemballage efter vægt. Klæbemidler, tryksværte og belægninger er ikke inkluderet i vores bereg­ninger af plastindhold og emballagevægt.