Päivitä macOS Mojaveen

Ohjeet päivittämiseen

Tumma tila- ja Pinot-toimintojen kaltaisten toimintojen ja kahden uuden vakio-ohjelman ansiosta macOS Mojave auttaa sinua saamaan entistä enemmän irti jokaisesta klikkauksesta. Varmista, että Macisi on valmiina ennen sen päivittämistä.

macOS Mojaven uudet ominaisuudet

Lue yleiskatsaus toiminnoista, kuten Tumma tila, Pinot ja Jatkuvuuskamera, sekä macOS Mojaven uusista ohjelmista: Koti ja Sanelut.

macOS-tuki

Hanki ohjeita macOS:n käyttöön, sisällön siirtämiseen uuteen Maciin ja moniin muihin.