macOS High Sierraan päivittäminen

macOS High Sierra parantaa entisestään päivittäin käyttämiäsi toimintoja ja ominaisuuksia. Lisäksi se sisältää uusia tekniikoita, joiden ansiosta Macisi on valmis tulevaisuuden innovaatioita varten.

Päivityksen hankkiminen

Lue ohjeet Macin varmuuskopiointiin. Varmuuskopioinnin jälkeen voit hankkia macOS High Sierran Mac App Storesta.

Mitä uutta macOS High Sierra tarjoaa?

macOS High Sierra on uusien tekniikoidensa ansiosta entistä luotettavampi, nopeampi ja helppokäyttöisempi sekä valmiimpi tulevaisuuden innovaatioita silmällä pitäen. Myös päivittäin käyttämäsi toiminnot ja ohjelmat ovat entistä parempia lukuisten parannusten ansiosta.

Lisää macOS-resursseja

Hanki ohjeita macOS:n käyttöön, sisällön siirtämiseen uuteen Maciin ja moniin muihin.