iTunes-tuki

Täältä löydät kaikki iTunesin ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

iTunes-lahjakortin lunastaminen

Kukapa ei pitäisi iTunes-lahjakorteista? Niillä voit hankkia musiikkia, elokuvia, ohjelmia ja paljon muuta.

Esitellyt aiheet

Kuvien lisääminen soittolistoihin

Valitse Macilla soittolista iTunesissa. Valitse sitten kuva klikkaamalla soittolistan nimen vasemmalla puolella olevaa neliskulmaista kuvaketta näytön ylälaidassa.

- Scot, Apple Store -asiantuntija

Tutustu

iTunes-yhteisö

Etsi ratkaisuja, kysymyksiä ja vastauksia, vinkkejä sekä paljon muuta muilta iTunes-käyttäjiltä.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Tukea iTunesin käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.