iTunes for Windowsin käytön aloittaminen

iTunes tarjoaa yhden paikan elokuvien ja TV-ohjelmien ostamiseen, Apple Music mahdollistaa kaikkien suosikkiesi kuuntelemisen ja lisäksi voit synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin sisällön tietokoneesi kanssa Windows-tietokoneella tai Microsoft Surfacella.

Tarvittavat asiat

* Windows 7:n tai Windows 8:n tapauksessa voit ladata iTunes for Windowsin Applen verkkosivustolta.

Tutustu iTunes for Windowsiin

Voit käyttää iTunesia näytön yläosassa olevien valintojen avulla. Voit siirtyä mediatyyppiin, kuten musiikkiin, elokuviin, TV-ohjelmiin, podcasteihin tai äänikirjoihin klikkaamalla vasemman yläkulman ponnahdusvalikkoa.

Kuuntele musiikkikirjastoasi tai Apple Musicia

Liity Apple Musicin jäseneksi ja kuuntele miljoonia kappaleita, osta musiikkia iTunes Storesta, kuuntele radiota tai iTunesiin tuotua musiikkia.

Apple Podcastsin kuunteleminen

Löydä ja tilaa viihdyttäviä, opettavaisia ja inspiroivia uusia podcasteja. Selaa ilmaisia jaksoja ja ohjelmia lukemattomista erilaisista aiheista.

Katso elokuvia ja TV-ohjelmia

Selaa kategorioita löytääksesi elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit ostaa, tai vuokrattavissa olevia elokuvia.

Kuuntele äänikirjoja

Selaa kategorioita löytääksesi äänikirjoja, joita voit ostaa.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa maassasi tai alueellasi.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin manuaalinen hallinnointi ja synkronointi

Voit käyttää iTunes for Windowsia iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi varmuuskopiointiin ja päivittämiseen sekä sisällön synkronoimiseen tietokoneesi ja laitteesi välillä. Voit myös käyttää iCloudin Windows-versiota ja käyttää kuviasi, yhteystietojasi, kalentereitasi, tiedostojasi ja paljon muuta kaikilla laitteillasi.

Asetusten muuttaminen ja tilin hallinta

• Valitse Tili > Tarkastele tiliäni, jos haluat nähdä tietoja ostohistoriastasi, hallita tilauksiasi, muuttaa maksutietojasi ja paljon muuta.
  • Valitse Tili > Kirjaudu ulos, jos haluat kirjautua ulos iTunesista Apple ID:lläsi ja poistaa käyttöoikeuden iTunesin sisältöösi.
  • Valitse Muokkaa > Asetukset, jos haluat muuttaa esimerkiksi kieltäsi, asettaa rajoituksia ja paljon muuta.

Jos muutat kieltäsi iTunesissa, sinun on sammutettava iTunes ja käynnistettävä se sitten uudelleen.

Tarvitsetko apua?