iTunesin Windows 10 ‑version lataaminen ja käyttäminen

iTunesin Windows 10 ‑version avulla voit hallita koko mediakokoelmaa yhdestä paikasta. Tilaa Apple Music, niin saat käyttöösi miljoonia kappaleita. Osta musiikkia ja elokuvia iTunes Storesta. Synkronoi myös sisältöä tietokoneelta iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

iTunesin Windows 10 ‑versioon tutustuminen

Voit liikkua iTunesissa käyttämällä iTunes-ikkunan yläreunan navigointipalkissa olevia painikkeita. Voit siirtyä mediatyyppiin, kuten musiikkiin, elokuviin, TV-ohjelmiin, podcasteihin tai äänikirjoihin klikkaamalla vasemman yläkulman ponnahdusvalikkoa.

Kuuntele musiikkia

Liity Apple Musicin jäseneksi ja kuuntele miljoonia kappaleita, osta musiikkia iTunes Storesta ja kuuntele radiota tai iTunesiin tuotua musiikkia.

Kuuntele Apple Podcastsia

Löydä ja tilaa viihdyttäviä, opettavaisia ja inspiroivia uusia podcasteja. Selaa ilmaisia jaksoja ja ohjelmia lukemattomista erilaisista aiheista.

Katso elokuvia ja TV-ohjelmia

Selaa kategorioita löytääksesi elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit ostaa, tai vuokrattavissa olevia elokuvia.

Kuuntele äänikirjoja

Selaa kategorioita löytääksesi äänikirjoja, joita voit ostaa.

Storen valikoima ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa maassasi tai alueellasi.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin manuaalinen hallinnointi ja synkronointi

Voit käyttää Windowsin iTunesia iPhonesi, iPadisi tai iPod touchisi varmuuskopiointiin ja päivittämiseen sekä sisällön synkronoimiseen tietokoneesi ja laitteesi välillä.

iCloudin Windows-versiolla voit myös käyttää kuviasi, yhteystietojasi, kalentereitasi, tiedostojasi ja paljon muuta kaikilla laitteillasi.

Asetusten muuttaminen ja tilin hallinta

• Valitse Tili > Näytä oma tili, jos haluat esimerkiksi nähdä tietoja ostohistoriastasi, hallita tilauksiasi tai muuttaa maksutietojasi.
  • Valitse Tili > Kirjaudu ulos, jos haluat kirjautua ulos iTunesista Apple ID:lläsi ja poistaa käyttöoikeuden iTunesin sisältöösi.
  • Valitse Muokkaa > Asetukset, jos haluat muuttaa esimerkiksi kieltäsi, asettaa rajoituksia ja paljon muuta.

Jos muutat kieltäsi iTunesissa, sinun on sammutettava iTunes ja käynnistettävä se sitten uudelleen.

Tarvitsetko apua?