iMovien tuki

Täältä löydät kaikki iMovien ohjeartikkelit, resurssit ja tuen yhteydenottotavat.

4K-videoiden muokkaaminen ja jakaminen iMoviella

4K-tarkkuudella tallennetut videot ovat neljä kertaa tarkempia kuin 1080p-teräväpiirtovideot, joten kuvanlaatu todella huimaava.

Ohjeita iMovie-ohjelman käyttöön

Käyttöoppaistamme saat ohjeet esimerkiksi videoiden tallentamiseen, toistamiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen.

Lisätietoja

iMovie-yhteisöt

Etsi ratkaisuja Macin ja iOS:n iMovien käyttöön Applen tukiyhteisöistä.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Lue ohjeita iMovien käyttöön

Kun vastaat muutamaan kysymykseen, suosittelemme sinulle soveltuvaa ratkaisua.