iMovien tuki

Tee entistä enemmän iMoviella

Tee elokuva

Lue, miten voit luoda elokuvan ja hienosäätää sitä, lisätä video- ja ääniefektejä ja jakaa elokuvan muiden kanssa.

Kirjaston siirtäminen

Jos sinun on vapautettava tilaa Macissasi, voit tallentaa iMovie-kirjaston ulkoiselle kovalevylle.

Tuetut kamerat

Monet muiden valmistajien digitaaliset video- ja valokuvakamerat toimivat yhdessä iMovien kanssa.

Projektien ja tapahtumien päivittäminen

Voit päivittää aiemmissa iMovie-versioissa luotuja projekteja ja tapahtumia automaattisesti tai manuaalisesti niin, että ne toimivat uusimman macOS-version kanssa.

Resurssit

Käyttöoppaat

Lue lisätietoja iMovien ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä MacillaiPhonella tai iPadilla.

Palaute

Lähetä meille palautetta macOS:n tai iOS:n ja iPadOS:n iMoviesta.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.