Appien päivittäminen tai automaattisten latausten käyttäminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit päivittää appeja manuaalisesti, poistaa automaattiset päivitykset käytöstä tai ottaa automaattiset lataukset käyttöön.

Kun lataat iOS 13:ssa ja iPadOS 13:ssa App Storesta appeja ja pelejä, oletusasetuksena on, että ne päivitetään automaattisesti. Appien päivityksistä ei anneta ilmoituksia. Voit kuitenkin päivittää appeja myös manuaalisesti. Jos esimerkiksi haluat pakottaa päivityksen, voit päivittää apin manuaalisesti.

Jos haluat päivittää kaikki appisi mieluummin manuaalisesti, voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä.

Kun lataat apin yhdellä laitteella, sitä ei asenneta automaattisesti muihin laitteisiisi. Jos haluat, että ostamasi apit ladataan kaikkiin laitteisiisi, voit ottaa käyttöön automaattiset lataukset.

Ennen kuin aloitat

Appien päivittäminen manuaalisesti

Päivitä apit ja ohjelmat manuaalisesti iOS- tai iPadOS-laitteessa, Macissa tai Apple Watchissa.

iPhone, jossa näkyy Päivitä kaikki -valinta ja yksi päivitystä varten valmis oleva appi.

Appien päivittäminen manuaalisesti iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa App Store ja napauta näytön alaosassa Tänään.
  2. Napauta näytön ylälaidassa olevaa profiilikuvakettasi.
  3. Vieritä alaspäin, kunnes näet odottavat päivitykset ja julkaisutiedot. Napauta Päivitä sen apin vieressä, jonka haluat päivittää, tai napauta Päivitä kaikki.

Ohjelmien päivittäminen manuaalisesti Macissa

1. Avaa App Store.
  2. Klikkaa sivupalkissa Päivitykset.
  3. Klikkaa Päivitä sen ohjelman vieressä, jonka haluat päivittää, tai klikkaa Päivitä kaikki.

Jos et hankkinut ohjelmaa Macisi App Storesta, pyydä päivitysapua ohjelman kehittäjältä.

Appien päivittäminen manuaalisesti Apple Watchissa

1. Avaa watchOS 6:n App Store ja vieritä alalaitaan.
  2. Napauta Tili.
  3. Napauta Päivitykset.
  4. Napauta Päivitä sen apin vieressä, jonka haluat päivittää, tai napauta Päivitä kaikki.

iPhone, jossa näkyvät säätimet, joiden avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä automaattiset lataukset ja appien automaattiset päivitykset.

Automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

• Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store. Ota sitten Appipäivitykset käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Avaa Macissa App Store. Valitse näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista App Store > Asetukset. Valitse Automaattiset päivitykset tai poista sen valinta.
  • Valitse Apple Watchissa Asetukset > App Store. Ota käyttöön Automaattiset päivitykset tai poista ne käytöstä. Tai avaa iPhonessa Apple Watch -appi, vieritä App Storen kohdalle ja napauta sitä. Ota sitten Automaattiset päivitykset käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Valitse Apple TV HD:ssä tai 4K:ssa Asetukset > Apit. Valitse Päivitä apit automaattisesti tai poista sen valinta.

Kun automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä, saat App Storesta ilmoituksen aina, kun jollekin apillesi on julkaistu päivitys.

Automaattisten latausten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

• Valitse iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store. Laita Automaattiset lataukset -kohdassa Apit päälle tai pois päältä.
  • Avaa Macissa App Store. Valitse näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista App Store > Asetukset. Valitse Lataa muilla Maceilla ostetut ohjelmat automaattisesti tai poista sen valinta.
  • Valitse Apple Watchissa Asetukset > App Store. Ota käyttöön Automaattiset lataukset tai poista ne käytöstä. Tai avaa iPhonessa Apple Watch -appi, vieritä App Storen kohdalle ja napauta sitä. Ota sitten Automaattiset lataukset käyttöön tai poista ne käytöstä.
  • Valitse Apple TV HD:ssä tai 4K:ssa Asetukset > Apit. Valitse Asenna apit automaattisesti tai poista sen valinta.

iOS- tai iPadOS-laitteissa tai Macissa voit myös ottaa käyttöön automaattiset lataukset iTunes Store -musiikkiostoille ja Apple Books -ostoille.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.