Automaattisten latausten tai appien päivitysten ottaminen käyttöön

Kun otat käyttöön Automaattiset lataukset, kaikki App Storessa, iTunes Storessa tai Apple Booksissa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai tietokoneella tekemäsi ostokset latautuvat automaattisesti myös kaikille muille laitteillesi. Voit myös ottaa Automaattiset päivitykset käyttöön apeille.

Kun otat Automaattiset lataukset tai Automaattiset päivitykset käyttöön, laitteesi liittyy Apple ID:hesi.

Jos et halua ottaa Automaattisia latauksia käyttöön, voit ladata ostoksesi uudelleen muista laitteistasi.

Jos käytät Perhejakoa ja otat Automaattiset lataukset käyttöön, muiden perheenjäsenten ostama sisältö ei lataudu automaattisesti laitteillesi. Vain omalla Apple ID:lläsi ostamasi sisällöt ladataan automaattisesti. Jos otat Automaattiset päivitykset käyttöön, vain itse ostamasi apit päivittyvät automaattisesti.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store.
  2. Ota käyttöön sisältö, jonka haluat latautuvan automaattisesti.

Kun otat käyttöön Automaattiset lataukset musiikille, apeille tai kirjoille ja äänikirjoille kaikilla laitteillasi, kaikki uudet App Storessa, iTunes Storessa tai Apple Booksissa tekemäsi uudet ostokset latautuvat automaattisesti kaikkiin laitteisiisi.

Ota käyttöön Päivitykset saadaksesi appien Automaattiset päivitykset. Uudet laitteellasi olevien appien versiot ladataan automaattisesti, kun ne ovat saatavilla.

Voit myös ottaa Automaattiset lataukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä mobiiliverkon kautta iPhonen tai iPadin kohdassa Wi-Fi ja mobiilidata. Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes ja App Store ja laita Käytä mobiilidataa -asetus päälle tai pois päältä. Mobiilidatalatausten tiedostokoko voi olla enintään 150 megatavua.

Tietokone

Voit ottaa Automaattiset lataukset käyttöön apeille Macissasi App Storessa, musiikille, elokuville ja TV-ohjelmille iTunesissa ja kirjoille Apple Booksissa.

App Store

1. Avaa App Store.
  2. Valitse tietokoneesi näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista App Store > Asetukset.
  3. Voit ottaa Automaattiset lataukset käyttöön valitsemalla ”Lataa muilla Maceilla ostetut ohjelmat automaattisesti”. Voit ottaa Automaattiset päivitykset käyttöön valitsemalla Automaattiset päivitykset.
    App Storen Asetukset-paneeli.

iTunes

1. Avaa iTunes. Jos et ole valtuuttanut tietokonettasi, valitse tietokoneen näytön ylälaidassa olevalta valikkoriviltä Tili > Valtuuta tietokone.
  2. Mac: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset.
    Windows: Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  3. Klikkaa Lataukset-välilehteä ja valitse sitten sisältö, jonka haluat latautuvan automaattisesti.
    iTunesin Latausasetukset-paneeli.
  4. Klikkaa OK.

Apple Books

1. Avaa Apple Books.
  2. Valitse tietokoneesi näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista Kirjat > Asetukset. Klikkaa sitten Store-välilehteä.
  3. Valitse ”Lataa uudet ostot automaattisesti”.
    Apple Booksin Asetukset-paneeli.
  4. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.