iTunes Store-, App Store- ja iBooks Store -ostosten automaattisten latausten laittaminen päälle

Kun olet laittanut automaattiset lataukset päälle, iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai tietokoneella iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa tekemäsi ostokset latautuvat automaattisesti kaikkiin muihin laitteisiisi.

Jos et halua laittaa automaattisia latauksia päälle, voit ladata aiemmat ostoksesi iTunes Storesta, App Storesta tai iBooks Storesta.

Kun laitat automaattiset lataukset päälle, laitteesi myös liitetään Apple ID:hesi.

Jos käytät Perhejakoa ja laitat automaattiset lataukset päälle, perheenjäsentesi ostama sisältö ei lataudu laitteisiisi automaattisesti. Vain omalla Apple ID:lläsi ostamasi sisällöt ladataan automaattisesti.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store.
  2. Ota käyttöön sisältö, jonka haluat latautuvan automaattisesti.

Kun olet laittanut musiikin, ohjelmien, kirjojen tai äänikirjojen automaattiset lataukset päälle kaikissa laitteissa, kaikki millä tahansa laitteella iTunes Storessa, App Storessa tai iBooks Storessa tekemäsi uudet ostokset latautuvat automaattisesti kaikkiin laitteisiisi.

Jos laitat päivitykset päälle, laitteessasi olevista ohjelmista ladataan automaattisesti uudet versiot, kun niitä on saatavilla.

Voit laittaa automaattiset lataukset mobiiliverkon kautta päälle tai pois päältä iPhonessa tai iPadissa (Wi-Fi + Cellular). Valitse Asetukset > [nimesi] > iTunes Store ja App Store ja laita Käytä mobiilidataa -asetus päälle tai pois päältä. Mobiilidatalatausten tiedostokoko voi olla enintään 150 megatavua.

Tietokone

Voit laittaa automaattiset lataukset päälle musiikille, elokuville ja TV-ohjelmille iTunesissa, kirjoille iBooks-ohjelman Mac-versiossa ja Macin ohjelmille Macin App Storessa.

iTunes

1. Avaa iTunes. Jos et ole valtuuttanut tietokonettasi, valitse tietokoneen näytön ylälaidassa olevalta valikkoriviltä Tili > Valtuuta tietokone.
  2. Mac: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset.
    Windows: Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  3. Klikkaa Lataukset-välilehteä ja valitse sitten sisältö, jonka haluat latautuvan automaattisesti.
  4. Klikkaa OK.

iBooks

1. Avaa iBooksin Mac-versio.
  2. Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iBooks > Asetukset. Klikkaa sitten Store-välilehteä.
  3. Valitse Lataa uudet ostot automaattisesti.
  4. Todenna Apple ID:si pyydettäessä.

Macin App Store

1. Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa App Store.
  3. Valitse Lataa muilla Maceilla ostetut ohjelmat automaattisesti.

Lisätietoja automaattisista latauksista

• Jos iPhonessasi, iPadissasi tai iPod touchissasi on internet-yhteys ja push-ilmoitukset ovat käytössä, sisältö latautuu laitteeseesi automaattisesti. Jos laite on liitetty eikä tue push-ilmoituksia, valittu sisältö näkyy automaattisesti iTunesin latausjonossa. Voit ladata sisällön manuaalisesti iTunesissa.
  • Jos laitat automaattiset lataukset päälle Macissa tai Windows-tietokoneessa, jossa on käytössä iTunesin uusin versio, Apple TV:stä ostamasi musiikit, elokuvat ja TV-ohjelmat ladataan automaattisesti tietokoneeseen.
  • Musiikin automaattiset lataukset ja aiempien musiikki-, elokuva- ja TV-ohjelmaostosten lataaminen eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla alueilla. Tarkista, voiko maassasi tai alueellasi ladata iTunes-ostoksia uudelleen.
  • Elokuvien ja TV-ohjelmien automaattiset lataukset ovat käytettävissä vain iTunesin uusimmassa versiossa. Videoiden automaattiset lataukset eivät ole käytettävissä iOS:ssä.
  • Sovellukset eivät lataudu automaattisesti Apple TV 4K:hon tai Apple TV:seen (4. sukupolvi), mutta voit ladata tai käyttää aikaisempia ostoksia laitteellasi iTunes Storesta tai App Storesta.

Näin saat apua

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.