Käyttäjän kuvan vaihtaminen

Voit vaihtaa kuvan, joka näkyy käyttäjätunnuksen vieressä sisäänkirjautumisikkunassa.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttäjät ja ryhmät.

Avaa Käyttäjät ja ryhmät -asetukset

2. Jos haluat vaihtaa toisen käyttäjän kuvan, avaa lukitus klikkaamalla lukkokuvaketta  ja syötä ylläpitäjän nimi ja salasana. Voit vaihtaa oman kuvasi poistamatta Käyttäjät ja ryhmät -asetuksien lukitusta.

3. Valitse vasemmalla käyttäjätili ja klikkaa oikealla kuvaa.

Kuvan klikkaamisen sijasta voit vetää kuvatiedoston Finderista kuvan päälle.

Sillä hetkellä Macille kirjautuneita käyttäjiä ei voi valita.

4. Toimi jollain seuraavista tavoista:

• macOS:n mukana tulevan kuvan käyttäminen: Klikkaa Oletukset ja valitse kuva.

• Kuvan ottaminen Macilla: Klikkaa Kamera ja, kun olet valmis, klikkaa Ota kuva.

• Kuvan käyttäminen Kuvat-ohjelmasta: Klikkaa Kuvat. Jos haluat nähdä tietyn ajan, paikan tai albumin kuvia, klikkaa kuvien alla olevaa lisätietokolmiota ja valitse kuvaryhmä. Valitse kuva ja klikkaa Seuraava.

• Kuvan käyttäminen Photo Booth -ohjelmasta: Klikkaamalla Photo Booth voit katsoa Macin Photo Booth -ohjelmalla otetut kuvat. Valitse kuva ja klikkaa Seuraava.

5. Säädä kuvaa.

• Lähennä tai loitonna: Vedä liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

• Kuvan siirtäminen: Vedä kuvaa ympäriinsä ympyrässä.