Ohjelman avaaminen ohittamalla suojausasetukset

Jos haluat avata ohjelman, joka ei ole sallittu, voit ohittaa Suojaus ja yksityisyys -asetukset.

1. Etsi Finderissa ohjelma, jonka haluat avata.

Useimmat ohjelmat löytyvät Ohjelmat-kansiosta.

2. Ctrl-klikkaa ohjelman kuvaketta ja valitse oikotievalikosta Avaa.

3. Klikkaa Avaa.

Ohjelma määritetään suojausasetusten poikkeukseksi, ja voit avata sen jatkossa kaksoisklikkaamalla kuten minkä tahansa valtuutetun ohjelman.

Jos halua lisätietoja Macin suojaamisesta haitallisilta ohjelmistoilta, katso: Macin suojaaminen haittaohjelmilta.