Mikä Apple ID on?

Apple ID:llä voit käyttää iCloudia, iTunes Storea, iBooks Storea, App Storea, FaceTimea ja muita Applen palveluja. Se koostuu sähköpostiosoitteesta (esim. emilyparker@icloud.com) ja salasanasta. Jos haluat lisätietoja Apple ID:stä tai luoda Apple ID:n, siirry Apple ID -verkkosivustolle.

Sinulla voi olla useampi kuin yksi Apple ID. Väärinkäsitysten välttämiseksi Apple suosittelee kuitenkin käyttämään samaa Apple ID:tä iCloudiin, iTunes Storeen, iBooks Storeen, App Storeen ja muihin Applen palveluihin. Jos haluat lisätietoja, katso Applen tukiartikkeli Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

Apple ID:n luominen

Tässä on joitakin tapoja luoda Apple ID:

• Uuden @icloud-sähköpostiosoitteen käyttäminen: Klikkaa iCloud-asetuksissa ”Luo Apple ID”. Voit avata iCloud-asetukset valitsemalla Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla iCloud.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan.

Avaa iCloud-asetukset

Jos olet jo kirjautunut sisään Apple ID:llä, sinun on kirjauduttava ulos ennen kuin voit luoda uuden Apple ID:n tällä tavalla.

• Olemassa olevan sähköpostiosoitteen käyttäminen: Mene Apple ID -verkkosivustolle ja klikkaa ”Luo Apple ID”.

Huomaa: Joillakin alueilla voit käyttää puhelinnumeroasi Apple ID:nä sähköpostiosoitteen sijaan.

• Lapselle: Lisää lapsi Perhejako-ryhmään. Jos haluat ohjeita, katso: Järjestämäsi perheen hallinta.