Hiiren oikealla painikkeella klikkaaminen

Jos olet tottunut käyttämään hiiren oikealla painikkeella klikkaamista Windows-tietokoneella, voit käyttää ctrl-klikkausta samaan tapaan Macilla. Jos sinulla on Magic Mouse tai jokin muu hiiri, jossa on useita painikkeita, voit määrittää hiiren oikealla painikkeella klikkaamisen haluamallasi tavalla. Ohjauslevyllä voit käyttää kahden sormen napautusta.

• Oikotievalikon (kontekstivalikon) avaaminen: Pidä ctrl-näppäintä painettuna ja klikkaa kuvaketta, ikkunaa, työkalupalkkia, työpöytää tai muuta kohdetta.

Oikotievalikon vaihtoehdot riippuvat siitä, mitä klikkaat.

• Monipainikkeisen hiiren määrittäminen: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Hiiri.

Avaa Hiiri-asetukset

• Ohjauslevyn määrittäminen: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Ohjauslevy.

Avaa Ohjauslevy-asetukset