Time Machinen vianmääritys

Time Machinen on luotava uusi varmuuskopio

Katso:

Jos näet viestin, jonka mukaan sinun on luotava uusi varmuuskopio

Yleinen vianmääritys

Varmista, että varmuuskopiolevy on liitetty pistorasiaan, päällä ja liitetty kunnolla Maciin. Jos varmuuskopiolevy on verkossa, varmista, että levy ja Mac ovat yhteydessä samaan verkkoon. Jos verkon toiminnassa on ongelmia, varmuuskopiolevy ei ehkä ole käytettävissä.

Lataa ja asenna kaikki macOS-päivitykset. Jos sinulla on Time Capsule, päivitä siihen uusin ohjelmisto ja laiteohjelmisto. Jos haluat lisätietoja, katso ”Macin pitäminen ajan tasalla” ja Applen tukiartikkeli ”AirPort-tukiaseman ohjelmiston päivittäminen”.