Jos unohdat kirjautumissalasanasi

Jos et muista sisäänkirjautumissalasanaasi, kokeile seuraavaa:

• Jos unohdat salasanasi sisäänkirjautuessa, näytä vihje klikkaamalla salasanakentän kysymysmerkkiä. Jos et näe kysymysmerkkiä, salasanassasi ei ole vihjettä. Jos haluat lisätietoja, katso: Salasanavihjeen lisääminen.

• Jos sinun täytyy syöttää ylläpitäjän nimi ja salasana, mutta et tiedä niitä, kysy Macisi käyttöönottajalta apua. Jos otit Macisi itse käyttöön, on ylläpitäjä käyttöönotossa luomasi käyttäjä.

• Jos sinulla ei ole salasanavihjettä tai jos et muista salasanaasi sen jälkeen, kun olet nähnyt vihjeen sisäänkirjautumisikkunassa, voit nollata salasanasi. Jos haluat lisätietoja, katso: Macin sisäänkirjautumissalasanan nollaaminen.