Muokattujen kuvakkeiden luominen tiedostoille tai kansioille

Voit luoda muokatun kuvakkeen mille tahansa tiedostolle tai kansiolle omista kuvistasi, verkosta ladatuista kuvakkeista tai toisen tiedoston tai kansion kuvakkeesta.

Omien kuvien ja verkosta ladattujen kuvien käyttäminen

1. Kopioi kuva, jota haluat käyttää, leikepöydälle.

Yksi tapa tehdä tämä on avata kuva Esikatselussa ja valita Muokkaa > Valitse kaikki ja sitten Muokkaa > Kopioi.

2. Valitse tiedosto tai kansio, jonka kuvakkeen haluat korvata, ja valitse Arkisto > Näytä tietoja.

3. Klikkaa kuvakkeen kuvaa Tiedot-ikkunan yläosassa ja valitse sitten Muokkaa > Sijoita.

Toisen tiedoston tai kansion kuvakkeen käyttäminen

1. Valitse tiedosto tai kansio, jonka kuvaketta haluat käyttää, ja valitse Arkisto > Näytä tietoja.

2. Klikkaa Tiedot-ikkunan yläreunassa kuvaketta ja valitse Muokkaa > Kopioi.

3. Valitse toinen tiedosto tai kansio ja valitse Arkisto > Näytä tietoja.

4. Klikkaa kuvaketta ja valitse sitten Muokkaa > Sijoita.

Kohteen alkuperäisen kuvakkeen palauttaminen

1. Valitse tiedosto tai kansio ja valitse Arkisto > Näytä tietoja.

2. Valitse Tiedot-ikkunan yläreunassa muokattu kuvake ja valitse Muokkaa > Leikkaa.