Salasanan vaatiminen Macin heräämisen jälkeen

Jotta Macisi tiedot olisivat turvassa, kun olet poissa koneen luota, aseta se vaatimaan salasana heräämisen yhteydessä. Kun palaat takaisin Macille, jatka työskentelyä syöttämällä käyttäjätunnus ja salasana.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja klikkaa Yleiset.

Avaa Yleiset-osio minulle

2. Valitse Vaadi salasana... heräämisen jälkeen tai näytönsäästäjän käynnistyttyä.

3. Klikkaa ponnahdusvalikkoa ja valitse aika, jonka kuluttua salasana vaaditaan.

Näytön lukitseminen ei estä muita käyttäjiä laittamasta Macia pois päältä, käynnistämästä sitä uudelleen ja kirjautumasta sisään. Jos näin voisi mielestäsi käydä ja jos käytät ohjelmia, jotka eivät tallenna tekemiäsi muutoksia automaattisesti, tallenna aina työsi ennen kuin poistut Macilta.

Ylläpitäjän nimellä ja salasanalla voit avata oman tai normaalin käyttäjän näytön, mutta et toisen ylläpitäjän näyttöä.