Äänilähtöasetusten muuttaminen

Voit toistaa äänet tietokoneen sisäisten kaiuttimien, näytön kaiuttimien (jos siinä on kaiuttimet) tai Maciin liitettyjen tai langattomasti AirPlayn kautta käytettävissä olevien kaiuttimien, kuulokkeiden tai muiden laitteiden kautta.

Ennen kuin aloitat, avaa Äänet-asetusten Ääni ulos -osio (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Äänet ja klikkaa Ääni ulos).

Avaa Ääni ulos -osio minulle

Äänentoistolaitteen valitseminen

• Valitse äänentoistolaitteiden luettelosta se, jota haluat käyttää. Kaikki Macin käytettävissä olevat äänentoistolaitteet on lueteltu, mukaan lukien tietokoneen sisäiset kaiuttimet, tietokoneen ääniporttiin liitetyt laitteet (Ääniportti-kuvake), USB-kaiuttimet ja AirPlay-laitteet.

Valitse mitä tahansa tietokoneen ääniporttiin liitettyä laitetta varten Kuulokkeet.

Äänentoistoasetusten säätäminen

• Voit säätää äänentoiston balanssia ja äänenvoimakkuutta asetuspaneelin säätimillä. Jos valitset Näytä voimakkuus valikkorivillä -valintaneliön, valikkoriville tulee näkyviin äänenvoimakkuuden säädin ja voit lisätä tai vähentää äänenvoimakkuutta mistä vain. Voit asettaa eri äänenvoimakkuuden varoitusääniä varten klikkaamalla Äänitehosteet.

Käytetystä Macista ja laitteista riippuen Ääni- ja MIDI-asetuksilla voidaan ehkä tehdä muitakin ääniasetuksia.

Avaa Ääni- ja MIDI-asetukset minulle

Jos käytät ohjelmia, joissa on äänenvoimakkuuden säätimiä (esim. iTunes tai iMovie), niiden asetukset voivat olla enintään sama kuin tietokoneen äänen lähtövoimakkuus. Ne eivät korvaa Äänet-asetuksissa tehtyjä asetuksia.