Sisäänkirjautumissalasanan vaihtaminen

On tärkeää vaihtaa kirjautumissalasanasi silloin tällöin yksityisyytesi suojaamiseksi.

Jos olet unohtanut salasanasi, se on nollattava. Katso Macin sisäänkirjautumissalasanan nollaaminen.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttäjät ja ryhmät.

Avaa Käyttäjät ja ryhmät -asetukset

2. Klikkaa Vaihda salasana.

3. Kirjoita nykyinen salasanasi Vanha salasana -kenttään.

4. Syötä uusi salasanasi Uusi salasana -kenttään ja sitten uudelleen Vahvista-kenttään.

Saat ohjeita turvallisen salasanan valitsemiseen klikkaamalla Uusi salasana -kentän vieressä olevaa avainpainiketta .

5. Kirjoita salasanavihje, joka helpottaa salasanan muistamista.

Vihje tulee näkyviin, jos syötät väärän salasanan kolme kertaa peräkkäin tai jos klikkaat kysymysmerkkiä kirjautumisikkunan salasanakentässä.

6. Klikkaa Vaihda salasana.