Siirtyminen suoraan tiettyyn kansioon

• Klikkaa Finderissa Siirry-valikkoa valikkorivillä ja valitse jokin seuraavista:

• Sisältävä kansio: Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat avata edeltävän kansion nykyisessä ikkunassa. Jos olet esim. Lataukset-kansiossa, tämä vaihtoehto avaa kotikansiosi.

• Äskeiset, Dokumentit tai muut luettelossa olevat kansiot: Valitse kansio luettelosta.

• Kirjasto: Pidä optio-näppäintä painettuna ja valitse Kirjasto.

• Äskeiset kansiot: Valitse kansio alivalikosta. (Alivalikossa näytetään enintään 10 äskettäin avattua kansiota.)

• Siirry kansioon: Kirjoita kansion polku (esimerkiksi /Kirjasto/Fonts/ tai ~/Kuvat/) ja klikkaa Siirry.

Polun alussa oleva kauttaviiva osoittaa, että polun lähtöpiste on tietokoneen kansiorakenteen ylin taso. Polun lopussa oleva kauttaviiva osoittaa, että kyseessä on polku kansioon, ei tiedostoon.

Aaltoviiva (~) tarkoittaa omaa kotikansiotasi. Useimmat henkilökohtaiset kansiosi, kuten Dokumentit, Musiikki ja Kuvat, sijaitsevat kotikansiossasi.

Jos sinulla vaikeuksia löytää kansiota, varmista, että olet kirjoittanut sen nimen oikein ja että olet kirjoittanut koko polun kauttaviivat mukaan lukien.

Kysy Siriltä: Voit sanoa esimerkiksi: ”Avaa kotikansio.”Lisätietoja Siristä.