Näytön väriprofiilin muuttaminen

Näytöt-asetuksissa voit vaihtaa eri väriprofiileja, mukaan lukien standardiväriprofiileja kuten Adobe RGB, Apple RGB ja Cinema RGB sekä muokatut ColorSync-profiilit, kun kalibroit näytön. Jos sinulla on useampi kuin yksi näyttö, voit määrittää jokaiselle näytölle oman väriprofiilin.

Jos haluat tarkempia tietoja Macille asennetuista väriprofiileista (joita liitetyt kamerat, tulostimet ja näytöt käyttävät), katso ColorSync-työkalu (kansiossa Ohjelmat > Lisäohjelmat). Jos haluat lisätietoja, katso: ColorSync-työkalu -ohje.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näytöt ja klikkaa Väri.

Avaa Väri-osio

2. Valitse profiili vasemmanpuoleisesta luettelosta.

Jos sinulla on useita näyttöjä, määritä väriprofiili kullakin näytöllä näkyvällä Väri-osiolla.