Mikä on ”sisältö kaikkialla”?

iCloudilla kaikki iTunes Storesta, iBooks Storesta ja App Storesta ostamasi on välittömästi käytettävissä kaikissa laitteissasi. Internet-yhteys tarvitaan sisällön lataamiseen laitteeseen, jonka on täytettävä järjestelmävaatimukset.

Näin se toimii:

• iTunes Storen, App Storen ja iBooks Storen ostohistoriasi tallennetaan iCloudiin.

• Musiikki, ohjelmat ja kirjat, jotka ostat yhdellä laitteella, näkyvät automaattisesti kaikilla muilla laitteillasi, joilla on yhteys internetiin ja jotka on asetettu käyttämään iCloudia.

• Ostamasi elokuvat ja TV-ohjelmat ovat käytettävissä kaikilla laitteilla, jotka on asetettu käyttämään iCloudia.

• Voit nähdä ostoksesi riippumatta siitä, millä laitteella teit ostoksen.

• Voit ladata aiemmat ostoksesi milloin tahansa mille tahansa laitteellesi, joka on asetettu käyttämään iCloudia.

Jos tilaat iTunes Matchin, voit tallentaa koko iTunes-musiikkikirjastosi iCloudiin – myös kappaleet, jotka toit CD-levyiltä ja ostit muualta kuin iTunes Storesta – ja toistaa kyseisiä kappaleita millä tahansa laitteillasi milloin tahansa.

Automaattiset lataukset ja aiempien ostosten lataukset riippuvat iTunes-uudelleenlatausten saatavuudesta ja aiemmat ostokset eivät välttämättä ole käytettävissä, jos ne on hyvitetty tai ne eivät ole enää saatavilla Storessa. Jos haluat käyttää iTunes Matchia, sinun on tilattava se iTunesissa.