Siri-asetukset

Käyttöapu-järjestelmäasetusten Siri-osion avulla voit kirjoittaa pyyntösi Sirille sen sijaan, että sanoisit ne ääneen. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen, jos puhuminen on vaikeaa, tai jos et halua, että muut kuulevat Siri-pyyntösi.

Jos haluat avata tämän osion, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Käyttöapu ja klikkaa Siri.

Avaa Siri-osio

Ota Sirille kirjoittaminen käyttöön

Kirjoita pyyntösi Sirille sen sijaan, että sanoisit ne.

Jos kuulokemikrofoni on yhdistettynä Maciin, Siri puhuu kirjoittamasi pyynnön.

Jos haluat mieluummin lukea Sirin vastaukset Siri-ikkunassa etkä halua Sirin puhuvan niitä, laita äänipalaute pois päältä Siri-asetuksissa.

Avaa Siri-asetukset