Jaetun kansion käyttäminen Time Machinen kanssa

Voit käyttää jaettua kansiota Time Machine -varmuuskopioiden kohteena.

Ota käyttöön jaettu Time Machinen varmuuskopiokansio.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Jako.

2. Valitse Tiedostonjako-valintaneliö.

3. Klikkaa Jaetut kansiot -luettelon alareunassa Lisää-painiketta .

4. Etsi ja valitse kansio, jota haluat käyttää jakamiseen, ja klikkaa Lisää.

5. Valitse jaetun kansion nimi, klikkaa Valinnat ja varmista, että ”Jaa tiedostoja ja kansioita SMB:llä” on valittuna ja että ”Jaa tiedostoja ja kansioita AFP:llä” ei ole valittuna.

6. Ctrl-klikkaa kansion nimeä ja valitse Lisävalinnat.

7. Valitse Jaa Time Machine -varmuuskopioiden kohteena.

8. Jos haluat, valitse ”Varmuuskopioiden maksimikoko” ja syötä koko.

9. Klikkaa OK.