CD- ja DVD-levyjen poistaminen asemasta

Voit yleensä poistaa CD:n tai DVD:n työpöydältä tai Finder-ikkunasta.

CD:n tai DVD:n poistaminen asemasta

Toimi jollain seuraavista tavoista:

• Poistaminen työpöydältä: Valitse poistettava levy ja valitse Arkisto > Poista [levy] näkyvistä.

• Poistaminen Finder-ikkunassa: Avaa Finder-ikkuna klikkaamalla Dockin Finder-kuvaketta ja klikkaa Finder-sivupalkissa levyn nimen vieressä olevaa levynpoistopainiketta .

• Poistaminen optisesta asemasta: Paina levynpoistonäppäintä .

Jos et voi poistaa CD- tai DVD-levyä

Kokeile jotakin seuraavista:

• Jos jokin ohjelma käyttää CD- tai DVD-levyä: Lopeta ohjelma ja yritä uudelleen poistaa levy näkyvistä.

• Jos et voi lopettaa CD:tä tai DVD:tä käyttävää ohjelmaa: Sulje poistettavalla levyllä oleva tiedosto ja yritä poistaa se uudelleen.

• Jos toinen käyttäjä käyttää CD- tai DVD-levyä: Kirjaa ulos levyä käyttävät käyttäjät ja yritä sitten uudelleen poistaa levy.

• Jos et voi kirjata käyttäjää ulos: Kirjaudu sisään käyttäjän tiedoilla ja yritä sitten uudelleen poistaa levy.

• Jos voit käynnistää tietokoneen uudelleen levyn poistamista varten: Valitse Omenavalikko > Käynnistä uudelleen ja klikkaa ”Käynnistä uudelleen” pitäen hiiren tai ohjauslevyn painiketta painettuna kunnes levy poistuu asemasta. Voit myös pitää optio-näppäintä painettuna, kun käynnistät tietokoneen uudelleen, ja kun CD tai DVD tulee näkyviin näytölle, valita sen ja paina levyntoistonäppäintä.