Mitä valikoiden symbolit tarkoittavat?

Monissa ohjelmavalikoissa näkyy näppäinyhdistelmiä, kuten Komento-symboli ja sen jälkeen N, joidenkin valikkokohteiden vieressä. Näppäinyhdistelmien symbolit edustavat erityisiä näppäimistön näppäimiä, joita kutsutaan muuntonäppäimiksi.

Voit suorittaa toimintoja avaamatta valikoita painamalla valikoissa näkyviä näppäinyhdistelmiä.

Muuntonäppäin

Kuvake

Komento

Komentonäppäimen symboli

Vaihto

Vaihtonäppäimen symboli

Vaihtoehto

Optio-näppäimen symboli

Ctrl

Ctrl-näppäimen symboli

Rivinvaihto

Rivinvaihtonäppäimen symboli

Askelpalautin

Askelpalauttimen symboli

Delete

Delete-näppäimen symboli

Nuoli ylös

Nuoli ylös -näppäimen symboli

Nuoli alas

Nuoli alas -näppäimen symboli

Nuoli vasemmalle

Nuoli vasemmalle -näppäimen symboli

Nuoli oikealle

Nuoli oikealle -näppäimen symboli

Page up

Page Up -näppäimen symboli

Page down

Page Down -näppäimen symboli

Home

Top-näppäimen symboli

End

End-näppäimen symboli

Oikea sarkain

Oikean sarkainnäppäimen symboli

Vasen sarkain

Vasemman sarkainnäppäimen symboli

Escape (Esc)

Esc-näppäimen symboli

Jos laitat Käyttöapu-asetuksissa Yhden sormen näppäimet päälle, näet komento-, vaihto-, optio- ja ctrl-näppäinten symbolit näytöllä näitä näppäimiä painaessasi. Jos haluat avata käyttöapuasetukset, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Käyttöapu.

Avaa Käyttöapu-asetukset