Mac tutuksi

Näytämme, miten voit ottaa Macisi käyttöön ja saada kaiken mahdollisen irti sen tehokkaista, käyttäjäystävällisistä ominaisuuksista.

Tiedostojen ja kansioiden tuominen

Kopioi kaikki dokumentit, ohjelmat ja asetukset Siirtymisapurilla uuteen Maciin toisesta Macista tai Windows-tietokoneesta.

Löydä etsimäsi eleiden ja oikoteiden avulla

Upean jäljen luominen Macilla

Macin tehokkaiden vakio-ohjelmien ansiosta tuotteliaana oleminen on hauskaa ja helppoa, ja voit myös työskennellä muiden kanssa.

Lisää uuden Macin ihastuttavia toimintoja

Lisätietoja

Hanki Mac-tukea, lue lisätietoja Macin toiminnan mahdollistavasta käyttöjärjestelmästä ja kertaa perusasioita.