Muutokset, jotka koskevat DJ-ohjelmistojen ja muiden kolmansien osapuolten appien pääsyä musiikkikirjastoosi

macOS Catalinan uusi Apple Music -appi tarjoaa kolmansien osapuolten apeille yhden yhtenäisen tavan käyttää musiikkikirjastoasi. Tällä hetkellä kaikki kolmansien osapuolten appikehittäjät eivät ole ottaneet käyttöön näitä muutoksia.

Jos olet aiemmin käyttänyt kirjaston XML-vientitiedostoa, XML-tiedosto säilyy päivitetyssä kirjastossasi macOS Catalinaan päivittämisen jälkeen. Tiedostoa ei kuitenkaan päivitetä uudella musiikilla tai soittolistoilla, joita lisäät kirjastoosi tai muokkaat kirjastossasi.

Jos käytät kolmannen osapuolen appia, etkä voi käyttää musiikkikirjastoasi odotetusti, kokeile seuraavaa:

• Tarkista, onko appiin saatavilla päivitys.
  • Katso kolmannen osapuolen apin asetuksista, onko musiikkikirjastoosi saatavilla uusi yhdistämismenetelmä.
  • Kokeile vetää ja pudottaa kappaleita musiikkikirjastostasi apin kirjastoon.
  • Voit käyttää appia Macissa, jossa on macOS Mojave, tai Windows-tietokoneessa, jossa on iTunesin Windows-versio, kunnes apin kehittäjä julkaisee macOS Catalina -päivityksen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.