Usean näytön käyttäminen Mac Pron (2019) kanssa

Lue tietoja useiden näyttöjen (kuten 4K-, 5K- ja 6K-näyttöjen) liittämisestä Mac Prohon (2019) Thunderbolt 3:lla ja HDMI:llä.

Voit liittää Mac Prohon jopa 12 näyttöä tietokoneeseen asennetuista näytönohjaimista riippuen. Näyttöliitäntöihin käytettävät portit voi selvittää valitsemalla näytönohjaimen:

Näyttöjen liittäminen Mac Pron Thunderbolt 3 -portteihin

Voit liittää näytöt Mac Pron ja Radeon Pro MPX -moduulin HDMI- ja Thunderbolt 3 -portteihin. Tutustu Macin Thunderbolt 3 -porttien sovittimiin.

Mac Pron päällä* ja takana olevien Thunderbolt 3 -porttien käyttäminen näyttöjen liittämiseen edellyttää, että olet asentanut tietokoneeseen vähintään yhden Radeon Pro MPX -moduulin. Jos Radeon Pro MPX -moduulia ei ole asennettu, Mac Pron Thunderbolt 3 -portteja voi käyttää vain tiedonsiirtoon ja virransyöttöön.

Tuetut näyttökokoonpanot

Mac Pro tukee seuraavia näyttökokoonpanoja tietokoneeseen asennetuista näytönohjaimista riippuen.

6K-näytöt

• Kaksi Pro Display XDR:ää tai 6K-näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro 580X MPX-, Radeon Pro Vega II MPX- tai Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.
  • Kolme Pro Display XDR:ää tai 6K-näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro 5700X MPX -moduuliin.
  • Neljä Pro Display XDR:ää tai 6K-näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 (60 Hz), liitettyinä kahteen Radeon Pro Vega II MPX -moduuliin.
  • Kuusi Pro Display XDR:ää tai 6K-näyttöä, joiden tarkkuus on 6 016 x 3 384 (60 Hz), liitettyinä kahteen Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.

5K-näytöt

• Kaksi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro 580X MPX -moduuliin.
  • Kolme 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro Vega II MPX -moduuliin.
  • Neljä 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.
  • Kuusi 5K-näyttöä, joiden tarkkuus on 5 120 x 2 880 (60 Hz), liitettyinä kahteen Radeon Pro W5700X MPX -moduuliin, kahteen Radeon Pro Vega II MPX -moduuliin tai kahteen Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.

4K-näytöt

• Kuusi 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro 580X MPX -moduuliin, Radeon Pro W5700X MPX -moduuliin tai Radeon Pro Vega II MPX -moduuliin.
  • Kahdeksan 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 (60 Hz), liitettyinä yhteen Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.
  • Kaksitoista 4K-näyttöä, joiden tarkkuus on 3 840 x 2 160 (60 Hz), liitettyinä kahteen Radeon Pro Vega II MPX -moduuliin tai Radeon Pro Vega II Duo MPX -moduuliin.

Mac Pron käynnistäminen

Kun käynnistät Mac Pron, kuva tulee ensin näkyviin yhteen liitettyyn näyttöön. Kuva tulee näkyviin muihin näyttöihin sitten, kun Mac on käynnistynyt kokonaan. Jos kuvaa ei näy vähintään yhdessä näytössä tietokoneen käynnistyttyä kokonaan, varmista, että näytöt ja näyttösovittimet on liitetty kunnolla.

Jos käytössä on Boot Camp ja olet asentanut kolmannen osapuolen AMD-näytönohjaimen, sinun on ehkä käytettävä joitakin muita AMD-ohjaimia Windowsissa.