LG UltraFine 4K -näytön käyttäminen Macin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan LG UltraFine 4K -näytöstä ja siitä, miten sitä käytetään Macin kanssa.

Tietoja LG UltraFine 4K -näytöstä

21,5-tuumaisen LG UltraFine 4K -näytön ominaisuuksiin kuuluvat 4096 x 2304 -tarkkuus, P3-väriskaala, 500 cd/m2 -kirkkaus sekä sisäiset stereokaiuttimet. macOS-integroinnin ansiosta voit säätää näytön äänenvoimakkuutta ja kirkkautta ilman näytön fyysisiä painikkeita.

Kun kytket näytön USB-C-kaapelin (toimitetaan mukana) avulla, se tarjoaa jopa 60 W lataustehoa USB-C-portilliseen MacBookiin tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portilliseen MacBook Prohon. Näytössä on kolme downstream-USB-C-porttia (480 Mb/s), jotka tarjoavat lisätehoa ja -yhteyksiä yhteensopiville laitteille ja lisävarusteille.

Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivat Mac-mallit

LG UltraFine 4K -näytön käyttöön tarvitaan Mac, jossa on vähintään yksi USB-C-portti ja käyttöjärjestelmänä macOS Sierra 10.12.1 tai uudempi. (macOS Sierra 10.12.2:n tai uudemman käyttöä suositellaan.)

Voit käyttää LG UltraFine 4K -näyttöä seuraavien Mac-mallien kanssa:

4096 x 2304 (60 Hz)

• iMac (2017)
  • MacBook Pro (2016 tai uudempi)
  • MacBook (2016 tai uudempi)

4096 x 2304 (48 Hz)

• MacBook (2015 tai uudempi)

Käyttöön tarvitaan Mac, jossa on sisäinen USB-C- tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portti. Näyttö ei ole yhteensopiva Thunderbolt 2 -portteja käyttävien Mac-mallien kanssa.

Lue, miten voit säätää näytön tarkkuutta.

USB-C-virransyöttö

LG UltraFine 4K -näyttö tarjoaa jopa 60 W tehoa USB-C:n kautta ja voi mukana toimitettavan USB-C-kaapelin kautta antaa kaiken tarvittavan virran seuraaville Mac-malleille:

• MacBook Pro (13-tuumainen, 2016 tai uudempi)
  • MacBook (2015 tai uudempi)

UltraFine 4K ei voi antaa kaikkea tarvittavaa virtaa MacBook Prolle (15-tuumainen, 2016 tai uudempi), joka vaatii 85 W tehoa. Jos yrität tarjota virtaa näytön kautta 15-tuumaiselle MacBook Prolle, myös kannettavan akkua hyödynnetään, kun laite on kovan rasituksen alaisena. Kaiken tarvittavan virran antaminen MacBook Prolle ja sen akun lataaminen edellyttää, että liität 15-tuumaisen MacBook Pron sen Applen 87 W:n USB-C-virtalähteeseen, kun käytät sitä UltraFine 4K:n kanssa.

LG UltraFine 4K -näyttö tarjoaa 7,5 W kullekin kolmelle downstream-USB-C (480 Mb/s) -portilleen. Applen Lightning-liitännällä toimivien laitteiden ja lisälaitteiden, kuten iPhone, iPad, AirPods, Magic Keyboard, Magic Trackpad 2 ja Magic Mouse 2, lataamiseen voi käyttää Applen USB-C–Lightning-kaapelia tai Applen USB-C–USB-sovittimen ja Applen Lightning–USB-kaapelin yhdistelmää.

Jos näytön liittämisessä on ongelmia

• Jos et näe kuvaa liitettyäsi LG UltraFine 4K -näytön Maciin, varmista, että käytät näytön mukana toimitettua kaapelia. Jos se ei ole käytettävissäsi, voit käyttää USB-C 3.1 -kaapelia, kuten Belkin 3.1 USB-C–USB-C -kaapelia.
  • Hae apua kuvaongelmiin, jos kuvaa ei vieläkään näy, vaikka käytössä on oikea kaapeli.
  • Jos LG UltraFine 4K -näyttö ei käynnisty tai siinä ei näy kuvaa, vaikka edellä olleita ohjeita on noudatettu, ota yhteyttä LG:hen saadaksesi näytön huollettua.
  • Voit ladata LG UltraFine 4K -näytön käyttöoppaan ja LG Screen Manager -ohjelmiston LG:n tukisivulta. LG UltraFine -näytön laiteohjelmistopäivityksiä hallitaan LG Screen Managerilla. Suorita se säännöllisesti laiteohjelmistopäivitysten hakemista ja asentamista varten.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.