23,7-tuumaisen LG UltraFine 4K -näytön käyttäminen Macin tai iPadin kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan 23,7-tuumaisesta LG UltraFine 4K -näytöstä ja siitä, miten näyttöä käytetään Macin tai iPadin kanssa.

Tietoja LG UltraFine 4K -näytöstä

23,7-tuumaisen LG UltraFine 4K -näytön ominaisuuksiin kuuluvat 3 840 x 2 160 kuvapisteen tarkkuus, laaja P3-väriskaala, 500 nitin kirkkaus sekä sisäiset stereokaiuttimet. macOS-integroinnin ansiosta voit säätää näytön äänenvoimakkuutta ja kirkkautta ilman näytön fyysisiä painikkeita.

Voit liittää Macin tai iPadin näyttöön sen mukana toimitetulla Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 3 (USB-C) -kaapelilla tai USB-C-kaapelilla. Näytössä on kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, jotka tuottavat enintään 94 W:n lataustehon kannettavaan Maciin tai iPadiin, ja kolme USB-C-porttia, jotka toimivat downstream-portteina (5 Gb/s) muiden laitteiden ja lisävarusteiden liittämistä varten.

Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivat Mac- ja iPad-mallit

LG UltraFine 4K ‑näyttö vaatii Macin, jossa on USB‑C-portti tai Thunderbolt 3 (USB‑C) ‑portti sekä macOS Mojave 10.14.5 tai uudempi, tai iPadin, jossa on USB‑C-portti.

3 840 x 2 160, 60 Hz

LG UltraFine 4K -näyttö tukee 3 840 x 2 160 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa laitteissa:

Lue, miten voit säätää näyttösi tarkkuutta.

3840 x 2160, 30 Hz

LG UltraFine 4K -näyttö tukee 3 840 x 2 160 kuvapisteen tarkkuutta 30 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa iPad-malleissa:

Jos näytön liittämisessä on ongelmia

• Hae apua kuvaongelmiin, jos kuvaa ei vieläkään näy, vaikka käytössä on oikea kaapeli.

• Jos LG UltraFine 4K -näyttö ei käynnisty tai kuva ei näy artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä LG:hen saadaksesi näytön huollettua.

• Voit ladata LG UltraFine 4K -näytön käyttöoppaan LG:n tukisivulta.

Viittaukset muihin kuin Applen valmistamiin tuotteisiin ja itsenäisiin verkkosivustoihin, joita Apple ei hallinnoi tai joita se ei ole testannut, eivät tarkoita sitä, että Apple suosittelee tai tukee niitä. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Ota yhteyttä toimittajaan, jos tarvitset lisätietoja.