23,7-tuumaisen LG UltraFine 4K -näytön käyttäminen Macin tai iPad Pron kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan 23,7-tuumaisesta LG UltraFine 4K -näytöstä ja siitä, miten sitä käytetään Macin tai iPad Pron kanssa.

Tietoja LG UltraFine 4K -näytöstä

23,7-tuumaisen LG UltraFine 4K -näytön ominaisuuksiin kuuluvat 3840 x 2160 -tarkkuus, laaja P3-väriskaala, 500 nitin kirkkaus sekä sisäiset stereokaiuttimet. macOS-integroinnin ansiosta voit säätää näytön äänenvoimakkuutta ja kirkkautta ilman näytön fyysisiä painikkeita.

Jos yhdistät näytön Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 3 -logo -kaapelilla (toimitetaan mukana), se tarjoaa jopa 85 W lataustehoa MacBook Prohon tai MacBook Airiin. Näytössä on kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, ja voit yhdistää toisen 4K-näytön käyttämällä toista porttia.

Jos yhdistät näytön yhdellä USB-C USB-logo -kaapelilla (toimitetaan mukana), se tarjoaa jopa 85 W lataustehoa MacBookiin tai iPad Prohon. Näytössä on kolme USB-C-porttia ja kaksi Thunderbolt 3 (USB-C) -porttia, jotka toimivat downstream-USB-C-portteina (5 Gb/s) ja tarjoavat lisätehoa ja -yhteyksiä yhteensopiville laitteille ja lisävarusteille.

Järjestelmävaatimukset ja yhteensopivat Mac-mallit

LG UltraFine 4K -näyttö vaatii Macin, jossa on USB-C-portti tai Thunderbolt 3 (USB-C) -portti sekä macOS Mojave 10.14.5 tai uudempi, tai iPad Pron, jossa on USB-C-portti.

LG UltraFine 4K -näyttö tukee 3840 x 2160 -tarkkuutta 60 Hz:n virkistystaajuudella seuraavissa laitteissa:

Lue, miten voit säätää näyttösi tarkkuutta.

Jos näytön liittämisessä on ongelmia

• Hae apua kuvaongelmiin, jos kuvaa ei vieläkään näy, vaikka käytössä on oikea kaapeli.
  • Jos LG UltraFine 4K -näyttö ei käynnisty tai kuva ei näy artikkelin ohjeiden noudattamisen jälkeen, ota yhteyttä LG:hen saadaksesi näytön huollettua.
  • Voit ladata LG UltraFine 4K -näytön käyttöoppaan LG:n tukisivulta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.