Jos videoiden synkronointi aiemman sukupolven iPodiin ei onnistu

Aiemman sukupolven iPodit eivät ehkä tue uudempien iPodien, iPhonejen tai iPadien tukemia videomuotoja.

Kun yrität synkronoida korkealaatuista normaalitarkkuuksista (SD) videota iPod classiciin tai iPod nanoon, näkyviin saattaa tulla viesti Kohdetta [tiedosto] ei kopioitu, koska korkealaatuinen normaalitarkkuuksinen video ei ole yhteensopiva iPodin [laitteen nimi] kanssa.

Vaihda ensin asetukset, lataa sitten video uudelleen ja yritä synkronoida uudelleen.

Asetusten muuttaminen

1. Avaa iTunes.
  2. Mac: Valitse näytön ylälaidan valikkoriviltä iTunes > Asetukset.
    Windows: Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Muokkaa > Asetukset.
  3. Klikkaa Lataukset-välilehteä. Jos et näe Lataukset-välilehteä, hanki iTunesin uusin versio.
  4. Poista valinta kohdasta Lataa korkealaatuisia SD-videoita.
  5. Klikkaa OK.

Poistaminen ja lataaminen uudelleen

Kun olet muuttanut asetukset, lataa video uudelleen ja yritä synkronoida uudelleen.

Jos ostit videon iTunes Storesta

1. Valitse iTunes-ikkunan vasemmasta sivupalkista Videot.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Näytä > Näytä muodossa > Luettelo.
  3. Etsi ja valitse synkronoitava video ja klikkaa sitten Lisävalinnat-kuvaketta iTunesin kolme sinistä pistettä lisävalinnat-kuvake. Jos videon nimen vieressä on HD-kuvakeoat selvää, kuinka voit hankkia SD-version.
  4. Klikkaa Poista lataus.
  5. Lataa video uudelleen klikkaamalla latauskuvaketta iTunesin latauskuvake sininen pilvi.
  6. Kun video on latautunut, synkronoi se laitteeseesi.

Jos loit videon itse

Itse luomasi videot voivat olla muodossa, jota iPod ei tue. Toimi näiden videoiden tapauksessa seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Valitse iTunes-ikkunan vasemmasta sivupalkista Videot.
  2. Valitse video, jota yrität synkronoida. Valitse tietokoneen näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tiedosto > Muunna > Luo iPod- tai iPhone-versio.
  3. Synkronoi uusi versio iPodiin.