Jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset Macissa, iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Apple Watchissa

Automaattinen lukituksen avaus-, Jatkuvuuskamera-, Handoff-, Instant Hotspot-, Puhelut iPhonen kautta-, Universaali leikepöytä-, Luonnosjatkuvuus- ja Merkintäjatkuvuus-toimintojen sekä teksti- ja multimediaviestien käyttöön liittyvät vaatimukset ovat seuraavat.

Automaattinen lukituksen avaus

Automaattinen lukituksen avaus toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

watchOS 3 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (loppuvuosi 2013 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2013 ja uudemmat)
  • Mac mini (2014 ja uudemmat)
  • iMac (2013 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)
  • Automaattisen lukituksen avauksen käyttäminen Apple Watch Series 3:ssa tai uudemmassa edellyttää Macissa macOS High Sierraa tai uudempaa.
  • Jos haluat käyttää Automaattinen lukituksen avaus -toimintoa Macin ylläpitäjän salasanaa koskevien pyyntöjen hyväksymiseen, Apple Watchissa on oltava watchOS 6 ja Macissa on oltava macOS Catalina.

Jatkuvuuskamera

Jatkuvuuskamera toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 12 tai uudempi macOS Mojave tai uudempi
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (2012 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2012 ja uudemmat)
  • Mac mini (2012 ja uudemmat)
  • iMac (2012 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)

Handoff

Handoff toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi  watchOS 1.0 tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (2012 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2012 ja uudemmat)
  • Mac mini (2012 ja uudemmat)
  • iMac (2012 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5

Instant Hotspot

Instant Hotspot edellyttää jotakin seuraavista laitteista ja käyttöjärjestelmistä:

iOS 8.1 tai uudempi

Laitteessa on myös oltava voimassa oleva matkapuhelinliittymä, jossa on oma yhteyspistepalvelu.

• iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi

Voit sitten käyttää Instant Hotspotia yhteyden muodostamiseen omaan yhteyspisteeseesi näistä laitteista:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (2012 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2012 ja uudemmat)
  • Mac mini (2012 ja uudemmat)
  • iMac (2012 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)

Puhelut iPhonen kautta

Puhelut iPhonen kautta edellyttävät mitä tahansa iPhonea, jossa on iOS 8.1 tai uudempi ja voimassa oleva matkapuhelinliittymä. Tällöin voit välittää lähteviä ja saapuvia puheluita kyseisen iPhonen kautta seuraavilla laitteilla:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi. Mac mini ja Mac Pro edellyttävät ulkoista mikrofonia tai kuulokemikrofonia.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Teksti- ja multimediaviestit

Teksti- ja multimediaviestit edellyttävät voimassa olevaa matkapuhelinliittymää missä tahansa iPhonessa, jossa on iOS 8.1 tai uudempi. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä näistä laitteista:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Universaali leikepöytä

Universaali leikepöytä toimii seuraavien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, kun tekstiä, kuvia ja videoita kopioidaan Apple-laitteesta toiseen.

iOS 10 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini 2 tai uudempi
  • iPod touch (6. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (2012 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2012 ja uudemmat)
  • Mac mini (2012 ja uudemmat)
  • iMac (2012 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)

Universaalin leikepöydän avulla voi myös kopioida kokonaisia tiedostoja Macista toiseen. Kummassakin Macissa on oltava macOS High Sierra tai uudempi.

Luonnosjatkuvuus ja Merkintäjatkuvuus

Luonnosjatkuvuus ja Merkintäjatkuvuus toimivat näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 13 iPadOS macOS Catalina
  • iPhone 6s tai uudempi
  • iPhone SE
  • iPod touch (7. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Pro (kaikki mallit)
  • iPad (5. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air 2 tai uudempi
  • iPad mini 4 tai uudempi
  • MacBook (2015 ja uudemmat)
  • MacBook Air (2012 ja uudemmat)
  • MacBook Pro (2012 ja uudemmat)
  • Mac mini (2012 ja uudemmat)
  • iMac (2012 ja uudemmat)
  • iMac Pro (kaikki mallit)
  • Mac Pro (2013 ja uudemmat)