Jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset Macissa, iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Apple Watchissa

Näitä tarvitset Handoffin, yleisen leikepöydän, Instant Hotspotin, automaattisen lukituksen avauksen, iPhone-puheluiden ja teksti-/multimediaviestien käyttämiseen.

Jos laitteesi täyttävät jatkuvuusominaisuuden vaatimukset, voit määrittää ominaisuuden ja käyttää sitä saumattomaan liikkumiseen laitteidesi välillä.

Handoff

Handoff toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi  watchOS 1.0 tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

Universaali leikepöytä

Universaali leikepöytä toimii seuraavien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, kun tekstiä, kuvia ja videoita kopioidaan Apple-laitteesta toiseen.

iOS 10 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini 2 tai uudempi
  • iPod touch (6. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Universaalin leikepöydän avulla voi myös kopioida kokonaisia tiedostoja Macista toiseen. Maceissa on oltava macOS High Sierra.

Instant Hotspot

Instant Hotspot edellyttää jotakin seuraavista laitteista ja käyttöjärjestelmistä:

iOS 8.1 tai uudempi

Laitteessa on myös oltava voimassa oleva matkapuhelinliittymä, jossa on oma yhteyspistepalvelu.

• iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi

Voit sitten käyttää Instant Hotspotia yhteyden muodostamiseen omaan yhteyspisteeseesi näistä laitteista:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi)
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Automaattinen lukituksen avaus

Automaattinen lukituksen avaus toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

watchOS 3 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi*
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (loppuvuosi 2013 tai uudempi)
  • MacBook Air (vuoden 2013 puoliväli tai uudempi)
  • Mac mini (loppuvuosi 2014 tai uudempi)
  • iMac (loppuvuosi 2013 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013 tai uudempi)

Järjestelmän tiedoista voit myös selvittää, tukeeko Mac automaattista lukituksen avausta. Lisätietoja on artikkelissa Macin lukituksen avaaminen automaattisesti Apple Watchilla.

* Automaattinen lukituksen avaus Apple Watch Series 3:lla edellyttää macOS High Sierraa.

Puhelut iPhonen kautta

Puhelut iPhonen kautta edellyttävät mitä tahansa iPhonea, jossa on iOS 8.1 tai uudempi ja voimassa oleva matkapuhelinliittymä. Tällöin voit välittää puheluita kyseiseen iPhoneen ja siitä näihin laitteisiin:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi. Mac mini ja Mac Pro edellyttävät ulkoista mikrofonia tai kuulokkeita.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Teksti- ja multimediaviestien lähettäminen

Teksti- ja multimediaviestien lähettäminen edellyttää voimassa olevaa matkapuhelinliittymää missä tahansa iPhonessa, jossa on iOS 8.1 tai uudempi. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä näistä laitteista:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.