Jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset Macissa, iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Apple Watchissa

Toimintojen Automaattinen lukituksen avaus, Jatkuvuuskamera, Handoff, Instant Hotspot, Puhelut iPhonen kautta, teksti- ja multimediaviestit sekä Universaali leikepöytä käyttäminen edellyttää seuraavia seikkoja.

Jos laitteesi täyttävät jatkuvuusominaisuuden vaatimukset, voit määrittää ominaisuuden ja käyttää sitä saumattomaan liikkumiseen laitteidesi välillä.

Automaattinen lukituksen avaus

Automaattinen lukituksen avaus toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

watchOS 3 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi*
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • Apple Watch Series 4*
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (loppuvuosi 2013 tai uudempi)
  • MacBook Air (vuoden 2013 puoliväli tai uudempi)
  • Mac mini (loppuvuosi 2014)
  • iMac (loppuvuosi 2013 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013 tai uudempi)

Järjestelmän tiedoista voit myös selvittää, tukeeko Mac automaattista lukituksen avausta. Lisätietoja on artikkelissa Macin lukituksen avaaminen automaattisesti Apple Watchilla.

* Automaattisen lukituksen avauksen käyttäminen Apple Watch Series 3:ssa tai uudemmassa edellyttää macOS High Sierraa tai uudempaa.

Jatkuvuuskamera

Jatkuvuuskamera toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 12 macOS Mojave
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 12.
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Handoff

Handoff toimii näiden laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi  watchOS 1.0 tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)
  • Apple Watch (1. sukupolvi)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

Instant Hotspot

Instant Hotspot edellyttää jotakin seuraavista laitteista ja käyttöjärjestelmistä:

iOS 8.1 tai uudempi

Laitteessa on myös oltava voimassa oleva matkapuhelinliittymä, jossa on oma yhteyspistepalvelu.

• iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi

Voit sitten käyttää Instant Hotspotia yhteyden muodostamiseen omaan yhteyspisteeseesi näistä laitteista:

iOS 8 tai uudempi OS X Yosemite tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini tai uudempi
  • iPod touch (5. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Puhelut iPhonen kautta

Puhelut iPhonen kautta edellyttävät mitä tahansa iPhonea, jossa on iOS 8.1 tai uudempi ja voimassa oleva matkapuhelinliittymä. Tällöin voit välittää lähteviä ja saapuvia puheluita kyseisen iPhonen kautta seuraavilla laitteilla:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi. Mac mini ja Mac Pro edellyttävät ulkoista mikrofonia tai kuulokemikrofonia.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Teksti- ja multimediaviestit

Teksti- ja multimediaviestit edellyttävät voimassa olevaa matkapuhelinliittymää missä tahansa iPhonessa, jossa on iOS 8.1 tai uudempi. Tällöin voit lähettää ja vastaanottaa teksti- ja multimediaviestejä näistä laitteista:

• Mikä tahansa Mac, jossa on OS X Yosemite tai uudempi.
  • Mikä tahansa iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 8 tai uudempi.

Universaali leikepöytä

Universaali leikepöytä toimii seuraavien laitteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa, kun tekstiä, kuvia ja videoita kopioidaan Apple-laitteesta toiseen.

iOS 10 tai uudempi macOS Sierra tai uudempi
  • iPhone 5 tai uudempi
  • iPad Pro
  • iPad (4. sukupolvi)tai uudempi
  • iPad Air tai uudempi
  • iPad mini 2 tai uudempi
  • iPod touch (6. sukupolvi) tai uudempi
  • MacBook (alkuvuosi 2015 tai uudempi)
  • MacBook Pro (2012 tai uudempi)
  • MacBook Air (2012 tai uudempi)
  • Mac mini (2012 tai uudempi)
  • iMac (2012 tai uudempi)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (loppuvuosi 2013)

Universaalin leikepöydän avulla voi myös kopioida kokonaisia tiedostoja Macista toiseen. Kummassakin Macissa on oltava macOS High Sierra tai uudempi.