Teksti-/multimediaviestien välittäminen iPhonesta muihin laitteisiin

Kun käytät tekstiviestien välitystä iPhonessa, näet iPhonella lähetetyt ja siihen saapuneet teksti- ja multimediaviestit myös Macissa, iPadissa ja Apple Vision Prossa. Voit myös jatkaa keskustelua haluamallasi laitteella.

alt text

Viestien automaattinen välitys

Jos haluat välittää teksti-/multimediaviestit automaattisesti yhteen tai useaan muuhun laitteeseen, sinun on oltava kirjautuneena kyseiseen laitteeseen samalla Apple ID:llä kuin iPhoneesi. Lisäksi iPhonen on oltava yhteydessä Wi-Fi- tai mobiiliverkkoon.

Viestien ja tekstiviestien välityksen määrittäminen iCloudissa

Kun otat iCloudin Viestit-ominaisuudet käyttöön laitteissasi, koko Viestit-historiasi pysyy ajan tasalla kaikissa laitteissa, vaikka otat käyttöön uuden laitteen. Tämä koskee lähetettyjä ja vastaanotettuja teksti-/multimediaviestejä (vihreät kuplat) sekä iMessage-viestejä. Sinun ei tarvitse ottaa tekstiviestien välitystä käyttöön erikseen, koska se sisältyy iCloudin Viestit-ominaisuuteen.

Viestien määrittäminen iCloudissa

Voit myös ottaa tekstiviestien välityksen käyttöön erikseen

Jos et käytä iCloudin Viestit-ominaisuutta tai teksti-/multimediaviestien välitys ei toimi odotetusti:

1. Valitse iPhonessa Asetukset > Viestit.

2. Napauta Tekstiviestien välitys. (Jos et näe sitä, poista iMessage käytöstä ja ota se uudelleen käyttöön. Napauta sitten Lähetä ja vastaanota ja kirjaudu sisään uudelleen.)

3. Napauta kutakin laitetta, jolle haluat oikeuden lähettää ja vastaanottaa tämän iPhonen teksti- tai multimediaviestejä.

alt text
  4. Jos valitset laitteen, jossa ei ole käytössä Apple ID:n kaksiosaista todennusta, vahvistuskoodi näkyy kaikissa muissa laitteissa. Anna tämä koodi iPhonessa.

Jos yksi tai usea muu laitteesi ei näy tekstiviestien välitysasetuksissa:

• iPad: Valitse Asetukset > Viestit ja varmista, että iMessage on päällä. Napauta Lähetä ja vastaanota ja varmista, että kyseisen näytön alareunassa näkyy sama Apple ID kuin iPhonessa. Jos niin ei ole, kirjaudu ulos napauttamalla sitä ja kirjaudu sisään oikealla Apple ID:llä.

• Mac: Avaa Viestit-appi. Valitse valikkopalkista Viestit > Asetukset. Klikkaa iMessage ja varmista, että kyseisessä ikkunassa näkyy sama Apple ID kuin iPhonessa. Jos niin ei ole, klikkaa Kirjaudu ulos ja kirjaudu sisään oikealla Apple ID:llä.

• Apple Vision Pro: Valitse Asetukset > Apit > Viestit ja varmista, että iMessage on käytössä. Napauta Lähetä ja vastaanota ja varmista, että kyseisen näytön alareunassa näkyy sama Apple ID kuin iPhonessa. Jos niin ei ole, kirjaudu ulos napauttamalla sitä ja kirjaudu sisään oikealla Apple ID:llä.

Viestien manuaalinen välitys

Voit lähettää valitsemasi viestit manuaalisesti muihin laitteisiin riippumatta siitä, onko iCloudin Viestit-ominaisuus tai tekstiviestien välitys käytössä.

Viestien välitys ja jakaminen iPhonella