Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla

Liiku saumattomasti laitteiden välillä jatkuvuustoimintojen avulla. Soita ja vastaanota puheluita koskematta lainkaan iPhoneesi. Käytä iPadia Macin työtilan laajentamiseen. Avaa Macin lukitus automaattisesti, kun käytät Apple Watchia. Kopioi ja sijoita kuvia, videoita ja tekstiä iPhonesta tai iPadista lähellä olevaan Maciin tai toisin päin.

Handoff: Aloita työ yhdellä laitteella, vaihda sitten toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatka siitä, mihin jäit.

Universaali leikepöytä: Kopioi sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, yhdessä Apple-laitteessa ja liitä sisältö sitten toiseen Apple-laitteeseen.

iPhonen kautta soitettavat puhelut: Soita ja vastaanota puheluita Macilla, iPadilla tai iPod touchilla, kun ne ovat samassa verkossa kuin iPhonesi.

Tekstiviestien välitys: Lähetä ja vastaanota iPhoneen saapuneita teksti- ja multimediaviestejä Macilla, iPadilla tai iPod touchilla.

Instant Hotspot: Muodosta Macista, iPadista, iPod touchista tai toisesta iPhonesta yhteys iPhonen tai iPadin (Wi-Fi + Cellular) omaan yhteyspisteeseen salasanaa antamatta.

Automaattinen lukituksen avaus: Käytä Maciasi heti, kun ranteessasi on Apple Watch, ja hyväksy nopeasti muut pyynnöt antaa Macin ylläpitäjän salasana.

Jatkuvuuskamera: Skannaa dokumentteja tai ota kuvia iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jolloin kuvat näkyvät heti Macissasi.

Luonnosjatkuvuus: Luo luonnos iPadilla, iPhonella tai iPod touchilla ja lisää se Macilla helposti dokumenttiin.

Merkintäjatkuvuus: Lisää iPadilla, iPhonella tai iPod touchilla luonnoksia, muotoja ja muita merkintöjä Mac-dokumenttiin, niin näet muutokset Macilla reaaliajassa.

Sidecar: Käytä iPadia toisena näyttönä Macin työpöydän laajentamiseen tai peilaamiseen. Voit käyttää sitä myös tabletin syöttölaitteena piirtääksesi Apple Pencilillä Mac-apeissa.

AirDrop: Lähetä esimerkiksi dokumentteja, kuvia, videoita, verkkosivustoja ja karttasijainteja langattomasti lähellä olevaan iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Maciin.

Apple Pay: Tee ostoksia verkossa Macillasi ja suorita ostosi loppuun käyttämällä Apple Payta iPhonella tai Apple Watchilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.