Macin, iPhonen, iPadin, iPod touchin ja Apple Watchin yhdistäminen jatkuvuustoimintojen avulla

Liiku saumattomasti laitteidesi välillä Handoffin, universaalin leikepöydän, iPhonen kautta soitettavien puheluiden, teksti- ja multimediaviestien, Instant Hotspotin, jatkuvuuskameran, AirDropin, Apple Payn ja automaattisen lukituksen avauksen avulla.

Saat lisätietoja jatkuvuustoimintojen käyttöönotosta ja käytöstä klikkaamalla niitä alla.

Handoff: Aloita työ yhdellä laitteella, vaihda sitten toiseen lähellä olevaan laitteeseen ja jatka siitä, mihin jäit.

Universaali leikepöytä: Kopioi sisältöä, kuten tekstiä, kuvia ja videoita, yhdessä Apple-laitteessa ja liitä sisältö sitten toiseen Apple-laitteeseen.

iPhonen kautta soitettavat puhelut: Soita ja vastaanota puheluita Macilla, iPadilla tai iPod touchilla, kun ne ovat samassa verkossa kuin iPhonesi.

Tekstiviestien välitys: Lähetä ja vastaanota iPhoneen saapuneita teksti- ja multimediaviestejä Macilla, iPadilla tai iPod touchilla.

Instant Hotspot: Muodosta Macista, iPadista, iPod touchista tai toisesta iPhonesta yhteys iPhonen tai iPadin (Wi-Fi + Cellular) omaan yhteyspisteeseen salasanaa antamatta.

Automaattinen lukituksen avaus: Käytä Maciasi heti, kun ranteessasi on Apple Watch. Mac on heti heräämisen jälkeen valmis – salasanaa ei tarvitse kirjoittaa.

Jatkuvuuskamera: Skannaa dokumentteja tai ota kuvia iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, jolloin kuvat näkyvät heti Macissasi.

AirDrop: Lähetä esimerkiksi dokumentteja, kuvia, videoita, verkkosivustoja ja karttasijainteja langattomasti lähellä olevaan iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Maciin.

Apple Pay: Tee ostoksia verkossa Macillasi ja suorita ostosi loppuun käyttämällä Apple Payta iPhonella tai Apple Watchilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.