App Storen, iTunes Storen ja muiden Applen mediapalveluiden ostohistorian tarkasteleminen

Jos haluat luettelon äskettäin ostamistasi apeista, tilauksista, musiikista ja muusta sisällöstä, etsi ostohistoriasi verkosta.

Ostohistorian tarkasteleminen

1. Siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com/fi-fi/.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.
  3. Näyttöön tulee viimeaikaisten ostosten luettelo. Jos et ole varma, mistä sinua on veloitettu, mutta tiedät veloituksen summan, suorita haku sillä summalla. Jos etsit tietoja vanhemmista ostoksista, löydät ostohistorian laitteesi Asetukset- tai Tilin asetukset -kohdasta.

Lue, miten toimia, jos et näe etsimääsi kohdetta tai jos näet odottamattomia veloituksia.

Jos veloitus liittyy tilaukseen, jota et enää halua, voit perua tilauksen.

Tietojen etsiminen vanhemmista ostoksista

Jos et löydä kohdetta ostohistoriastasi osoitteessa reportaproblem.apple.com, tarkista ostohistoria iPhonen tai iPadin asetuksista. Voit myös tarkistaa ostohistorian tietokoneen Tiliasetuksista.

iPhone tai iPad

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Media ja ostot.
  3. Napauta Näytä tili. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  4. Napauta Purchase History (Ostohistoria).
    iPhone, jossa näkyy Asetukset-apin Purchase History (Ostohistoria) -valikkovalinta.
  5. Ostohistoriasi tulee näkyviin. Napauta Last 90 Days (90 viime päivää) ja valitse sitten toinen päivämääräväli.

Lue, miten toimia, jos et näe etsimääsi kohdetta tai jos näet odottamattomia veloituksia.

Mac

1. Avaa Musiikki-appi.
  2. Valitse näytön yläreunan Tili-valikosta Tiliasetukset. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  3. Selaa Tilitiedot-sivulla alas Ostohistoria-osioon. Klikkaa Most Recent Purchase (Viimeisin ostos) -kohdan vieressä See All (Näytä kaikki).
    Mac, jossa näkyy tilitietosivusi Purchase History (Ostohistoria-osio) See All (Näytä kaikki) -vaihtoehto valittuna.
  4. Saattaa kestää hetken, ennen kuin ostohistoria näkyy. Klikkaa Valitse aikaväli. Voit myös valita Last 90 Days (90 viime päivää) ja valita sitten päivämäärävälin.

Lue, miten toimia, jos et näe etsimääsi kohdetta tai jos näet odottamattomia veloituksia.

Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse Tili-valikosta Näytä oma tili. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään.
  3. Vieritä alas Tilitiedot-sivulla Purchase History (Ostohistoria) -osioon. Klikkaa Most Recent Purchase (Viimeisin ostos) -kohdan vieressä See All (Näytä kaikki).
  4. Saattaa kestää hetken, ennen kuin ostohistoria näkyy. Klikkaa Last 90 Days (90 viime päivää) ja valitse sitten toinen päivämääräväli.

Jos tiettyä kohdetta ei löydy ostohistoriasta

Etkö löydä etsimääsi kohdetta? Jos sinulla on useita Apple ID:itä, olet ehkä kirjautunut sisään eri Apple ID:llä kuin millä ostit kohteen. Kirjaudu sisään toisella Apple ID:llä ja tarkista ostohistoriasi uudelleen.

Jos saat epäilyttävän sähköposti-ilmoituksen jostain ostosta, viesti ei ehkä ole Applelta tai kuvasta tililtäsi tehtyjä todellisia veloituksia. Lue, miten voit tunnistaa aidot App Store- ja iTunes Store -sähköpostiviestit.

Jos näet ostoksia, joita et tunnista, tai odottamattomia veloituksia

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.