Tietoja ostoista, joita ei laskuteta App Storen tai App Storen apin sisäisten ostojen järjestelmän kautta

Jos olet maksanut apista, apissa tehdystä ostoksesta tai tilauksesta Applen järjestelmien ulkopuolella ja haluat tukea laskutukseen liittyvissä asioissa tai hyvitystä, ota yhteyttä kehittäjään. Apple ei voi tarjota tukea näille ostoille.

Ostot, joita Apple ei tue

• Euroopan unioni: appien ostaminen vaihtoehtoisista appikauppapaikoista sekä kaikki ostot tai tilaukset, jotka on tehty vaihtoehtoisista appikauppapaikoista asennetuissa apeissa

• App Storen apit, joista voi tehdä ulkoisia ostoja, joissa ei käytetä App Storen apin sisäisten ostojen järjestelmää

Jos teet ostoja tai jaat maksutapoja App Storen tai App Storen apin sisäisten ostojen järjestelmän ulkopuolella, syntyy riski uusille yksityisyyteen ja tietoturvaan liittyville uhkille. Sinun on ehkä jaettava maksutietoja muille osapuolille, jolloin huonoilla toimijoilla on entistä enemmän mahdollisuuksia varastaa arkaluontoisia taloudellisia tietoja. On olemassa riski, ettet saa maksamiasi digitaalisia tuotteita ja palveluita, ja voi olla vaikea saada selville, miten tilaus perutaan. Näille tapahtumille ei ole myöskään käytettävissä hyödyllisiä App Store ‑ominaisuuksia, kuten ongelmasta ilmoittamista, Perhejakoa, tilaustenhallintaa tai Pyydä ostamaan ‑toimintoa.

Voit saada helposti selville, mitkä tekemäsi ostot ovat Applen tukemia. Katso Apple ID:hen liitettyä ostohistoriaa. Jos ostot on tehty App Storen yksityisen ja suojatun kauppajärjestelmän ulkopuolella, Apple ei voi auttaa käyttäjiä asioissa, jotka liittyvät hyvityksiin, ostohistoriaan, tilauksen perumiseen ja hallintaan, käyttäjätietojen tietosuojarikkomuksiin, väärinkäyttöön tai petoksiin ja manipulointiin, eikä ongelmissa, jotka heikentävät käyttäjäkokemuksen intuitiivisuutta.

Ota yhteyttä kehittäjään, jos tarvitset apua sellaisiin ostoihin liittyvissä asioissa, joita ei ole laskutettu App Storen tai App Storen apin sisäisten ostojen järjestelmän kautta