Usean näytön käyttäminen Windowsissa Mac Pron (loppuvuosi 2013) kanssa

Voit liittää useita näyttöjä Mac Pron (loppuvuosi 2013) Thunderbolt-, Mini-DisplayPort- ja HDMI-liitäntöihin ja käyttää niitä, kun Mac on käynnistetty Microsoft Windowsiin.

Näyttöjen liittäminen Mac Prohon (loppuvuosi 2013)

Voit liittää enintään kuusi näyttöä Mac Prohon (loppuvuosi 2013) käyttämällä Thunderbolt-, Mini-DisplayPort- ja HDMI-liitäntöjä. Voit käyttää näitä näyttöjä, kun Mac on käynnistetty OS X:ään tai Windows 8.1:een tai sitä uudempaan Windows-versioon Boot Campin avulla.

Kukin liitetty näyttö kuuluu Mac Pron sisäänrakennettuun väylään. Kun käytät useampaa näyttöä Mac Pron kanssa, jotkin niistä täytyy liittää tiettyihin portteihin. Varmista seuraavien ohjeiden avulla, että liität näytöt oikein.

Voit liittää tietokoneeseen seuraavanlaisia näyttökokoonpanoja:

• Kuusi Apple LED Cinema Display (27-tuumainen)- tai muun valmistajan näyttöä Thunderbolt-liitännän kautta. Parhaan lopputuloksen saavutat liittämällä näytöt eri Thunderbolt-väyliin, mikäli mahdollista.
  • Kolme Apple Thunderbolt Display (27-tuumainen) -näyttöä. Liitä vain yksi näyttö kuhunkin Thunderbolt-väylään. Voit yhdistää vielä kolme LED Cinema Display (27-tuumainen)- tai muun valmistajan näyttöä (yhden Thunderbolt-väylää kohden), jolloin käytettävissä on yhteensä kuusi näyttöä.
  • kaksi Apple Thunderbolt Display -näyttöä (Thunderbolt-väyliin 1 ja 2) ja yhden 4K Ultra HD -television HDMI-liitännän kautta.
  • kaksi 4K-näyttöä (Thunderbolt-väyliin 1 ja 2) ja yhden 4K Ultra HD -television (HDMI-liitäntään).

DVI-näytöt

Voit liittää DVI-näyttöjä asianmukaisella sovittimella. Käytä enintään kahta DVI-näyttöä (tai muuta TMDS-lähetyslaitetta) Mac Pron kanssa samanaikaisesti. Jos käytät myös jotakin HDMI-laitetta, käytä vain yhtä DVI-näyttöä.

4K-näytöt

Mac Prossa OS X:n kanssa toimivat 4K-näytöt ja Ultra HD -televisiot toimivat myös Windowsin kanssa. Joissakin Windows-ohjelmissa saattaa näkyä vain puolet ruudusta, kun 4K-näyttö käyttää 60 Hz:n virkistystaajuutta. Ota 4K-näytön asetuksissa käyttöön 30 Hz:n virkistystaajuus käyttämällä näytön omia säätimiä, jotta ruutu näkyy ohjelmissa kokonaan.

Jos näyttö ei toimi

Jos liitetyssä näytössä ei näy kuvaa, kokeile irrottaa Thunderbolt-, HDMI- tai Mini-DisplayPort-kaapeli tai -sovitin Mac Prosta ja liittää se sitten uudelleen. Jos kuvaa ei edelleenkään näy, kokeile asentaa Boot Camp -tukiohjelmisto uudelleen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.