iTunes Plus

Tässä artikkelissa kerrotaan korkealaatuisesta iTunes Plus -tiedostomuodosta, jossa iTunes Storesta saatavilla olevat musiikkikappaleet ja -videot ovat.

iTunes Plussalla tarkoitetaan musiikkikappaleita ja -videoita*, jotka ovat saatavissa laadukkaassa AAC-muodossa ilman digitaalisten oikeuksien hallintaa eli DRM-suojausta.

Kaikki iTunes Storessa myynnissä olevat musiikkikappaleet ovat nyt iTunes Plus -muodossa. Jos olet aiemmin ostanut DRM-suojattua musiikkia iTunes Storesta, voit mahdollisesti ladata parempilaatuisen DRM-suojaamattoman version kappaleista, jos sinulla on iTunes Match -tilaus. Raidan kohdalla täytyy lukea iTunes-kirjaston iCloud-tila-sarakkeessa Täsmäävä tai Ostettu, ja saman albumin tai kappaleen täytyy edelleen olla saatavilla iTunes Storessa.

Voit päivittää musiikkisi iTunes Plus -muotoon suorittamalla seuraavat toimenpiteet tietokoneellasi:

1. Avaa iTunes.
  2. Kirjaudu Apple ID:lläsi ja salasanallasi, jos et ole vielä tehnyt sitä.
  3. Osoita iTunesin ylälaidassa olevaa Oma musiikki -välilehteä.
  4. Osoita kappaletta tai albumia, jonka haluat päivittää.
  5. Paina näppäimistön poistonäppäintä. Osoita näkyviin tulevassa viestissä Siirrä roskakoriin.
  6. Osoita iTunesin ylälaidassa olevaa iTunes Store -välilehteä.
  7. Osoita iTunesin oikeassa laidassa olevassa Pikalinkit-kohdassa Ostetut.
  8. Osoita iTunesin oikeassa yläkulmassa Musiikki.
  9. Etsi kappale tai albumi, jonka haluat päivittää.
  10. Lataa kappaleen tai albumin uusi versio osoittamalla sen iCloud-latauskuvaketta  .

*Jos haluat ladata iTunes Plus -musiikkivideoita, siirry iTunesin asetuksiin ja poista valinta kohdasta Lataa korkealaatuisia SD-videoita. Korkealaatuiset SD-videot eivät ole yhteensopivia aikaisempien sukupolvien iPod-laitteiden kanssa, ja ne on DRM-suojattu.