GarageBandin iOS-version kappaleiden varmuuskopiointi

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit varmuuskopioida GarageBandin iOS-version kappaleet iCloudin, iCloud Driven tai AirDropin avulla.

GarageBandin iOS-versio tallentaa kappaleet appiin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa. Jos poistat GarageBand-apin, myös kappaleet poistetaan. Jos joudut joskus poistamaan apin ja asentamaan sen uudelleen, muista ensin varmuuskopioida kappaleet. Voit varmuuskopioida kappaleet lähettämällä ne iCloudiin, viemällä ne iCloud Driveen tai kopioimalla ne AirDropilla toiseen Apple-laitteeseen.

Voit myös varmuuskopioida iPhonen, iPadin tai iPod touchin. iOS-laitteen varmuuskopio sisältää GarageBand-appiin tallennetut kappaleet. Muista varmuuskopioida laitteesi, jotta pystyt käyttämään kappaleitasi myös silloin, jos laitteesi katoaa, vaihdat sen tai se vahingoittuu.

Kappaleiden lähettäminen iCloudiin

Kun lähetät kappaleesi iCloudiin, voit käyttää niitä ja pitää ne ajan tasalla kaikissa iOS-laitteissasi. Voit lähettää kaikki kappaleesi kerralla iCloudiin.

1. Muista laittaa iCloud päälle GarageBandin käyttöä varten.

2. Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissa Navigointi-painike ja sitten Omat kappaleet.

• Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.

3. Napauta Valitse.

4. Napauta lähetettäviä kappaleita.

5. Napauta säädinpalkissa iCloud-painike .

6. Napauta Lähetä kappaleita iCloudiin. Kun kappaleet on lähetetty iCloudiin, näet niiden kohdalla Omat kappaleet -selaimessa iCloud-kuvakkeen.

No alt supplied for Image

Jos poistat apin ja asennat sen uudelleen tai hankit uuden laitteen, iCloudiin lähetetyt kappaleet ilmestyvät automaattisesti Omat kappaleet -selaimeen. Jotta pystyt käyttämään kappaleita uudella laitteella, kirjaudu sisään Apple ID:llä.

Kappaleiden vieminen iCloud Driveen

iCloud Driven avulla voit käyttää kappaleitasi toisella iOS-laitteella, Macilla tai Windows-tietokoneella. Voit viedä kappaleet iCloud Driveen yksi kerrallaan.

1. Muista ottaa iCloud Drive laitteissa käyttöön.

2. Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissaNavigointi-painike ja sitten Omat kappaleet.

• Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.

3. Napauta Valitse.

4. Napauta varmuuskopioitavaa kappaletta.

5. Napauta Jaa-painike.

6. Napauta Jaa-valintaikkunassa iCloud Drive.

7. Napauta Projekti.

8. Siirry sijaintiin, jonne haluat tallentaa kappaleen.

Kun olet asentanut GarageBandin uudelleen tai hankkinut uuden laitteen, voit tuoda kappaleen iCloud Drivesta laitteessa olevaan GarageBandiin.

1. Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissaNavigointi-painike ja sitten Omat kappaleet.

• Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.

2. Napauta Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä ja sitten Tuo iCloud Drivesta.

3. Etsi iCloud Drive -valintaikkunassa kappale, jonka haluat tuoda, ja napauta sitä.

iCloudiin tallentamasi GarageBand-kappaleet lasketaan mukaan käyttämääsi iCloud-tallennustilaan. Kun rekisteröidyt iCloudiin, saat automaattisesti 5 gigatavua ilmaista tallennustilaa. Jos käytät iCloud-tallennustilan kokonaan, voit ostaa sitä lisää. Voit myös varmuuskopioida kappaleet AirDropin avulla toiseen laitteeseen.

Kappaleiden varmuuskopiointi AirDropin avulla

Voit varmuuskopioida kappaleet AirDropin avulla toiseen Apple-laitteeseen. AirDrop tekee kappaleesta kopion toiseen Apple-laitteeseen.

1. Muista laittaa AirDrop päälle Macissa ja iOS-laitteessa.

2. Jos käytössäsi on iPhone tai iPod touch, napauta säädinpalkissa Navigointi-painike ja sitten Omat kappaleet.

• Jos käytössäsi on iPad, napauta säädinpalkissa Omat kappaleet.

3. Napauta Valitse.

4. Napauta varmuuskopioitavaa kappaletta.

5. Napauta Jaa-painike.

6. Napauta sitten sen AirDrop-käyttäjän tai Apple-laitteen nimeä, johon haluat lähettää tiedoston.

7. Napauta Projekti. AirDrop kopioi kappaleen seuraaviin sijainteihin:

• Macissa kappale tallennetaan Lataukset-kansioon.

• iOS-laitteessa kappale avautuu GarageBandissa. Jos GarageBandia ei ole asennettu kyseiseen laitteeseen, voit hankkia apin tai tallentaa kappaleen iCloud Driveen.