iCloud Driven usein kysytyt kysymykset

iCloud Driven avulla voit turvallisesti käyttää kaikkia dokumenttejasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla ja Windows-tietokoneella. Käytettävissäsi on siis aina ajantasaiset dokumentit riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

iCloud Driven käyttötarkoitukset

Mitä tarvitsen iCloud Driven käyttämiseen?

Miten käytän iCloud Drivessa olevia tiedostojani?

Voit käyttää iCloud Drivessa olevia tiedostojasi useilla eri tavoilla:

• Voit käyttää iCloud Drivea millä tahansa tuetulla verkkoselaimella osoitteessa iCloud.com.
  • Jos käytät Macia, pääset iCloud Driveen Finderista.
  • iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, jossa on iOS 11 tai uudempi, voit käyttää tiedostojasi Tiedostot-apilla.. iOS 9:ssä tai iOS 10:ssä voit käyttää niitä iCloud Drive -apilla.
  • Jos käytät Windows-tietokonetta, jossa on Windows 7 tai uudempi ja iCloudin Windows-versio, pääset iCloud Driveen Resurssienhallinnasta.

Kun lisäät työpöydän ja Dokumentit-kansiosi iCloud Driveen, kaikki tiedostosi siirretään iCloudiin. Macissa löydät työpöydällä ja Dokumentit-kansiossa olevat tiedostot Finderista kohdassa iCloud. Jos lisäät toisen Mac-työpöydän, sen tiedostot löytyvät iCloud Driven Työpöytä-kansiosta. Luotavan kansion nimeksi asetetaan toisen Macin nimi.

Mitä tiedostoja voin säilyttää iCloud Drivessa?

Voit tallentaa iCloud Driveen mitä tahansa enintään 50 Gt:n kokoisia tiedostoja, kunhan sinulla on tarpeeksi käytettävissä olevaa iCloud-tallennustilaa. Tämä tarkoittaa, että voit pitää kaikki työdokumentit, kouluprojektit, esitykset ja muut tiedostot ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Lue lisätietoja iCloud-tallennustilan hallinnasta.

iCloud Driveen ei pidä tallentaa ohjelmakansioita, kirjastoja tai .tmp-tiedostoja.

Kuinka paljon minulla on tallennustilaa iCloud Drivessa ja miten saan sitä lisää?

Määrittäessäsi iCloudin saat automaattisesti 5 gigatavua tallennustilaa. Voit käyttää tämän tallennustilan iCloud-varmuuskopioihin, iCloud Driveen, iCloud-kuvakirjastoon ja iCloud Mailiin (@icloud.com-sähköpostitilisi) sekä iCloudia käyttävien ohjelmien tietoihin.

Jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa, voit ostaa sitä lisää 50 gigatavusta alkaen hintaan 0,99 dollaria (USD) kuukaudessa. Jos valitset 200 Gt:n tai 2 Tt:n sopimuksen, voit jakaa iCloud-tallennustilan perheesi kanssa tiedostojasi jakamatta. Lue lisätietoja oman alueesi hinnoista.

Miten voin palauttaa poistamani tiedostot?

Jos tarvitset tiedostoa, jonka olet poistanut viimeisten 30 päivän aikana, voit palauttaa sen iCloud.comista, Tiedostot-apilla, jos käytössä on iOS 11 tai uudempi, tai roskakorista, jos käytössä on Mac.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Siirry iCloud Driveen.
  3. Klikkaa oikeassa alakulmassa äskettäin poistettuja kohteita.
  4. Selaa tiedostojen luetteloa.

Voit myös valita Asetukset > Palauta tiedostot. 30 päivän kuluttua tiedostot poistetaan Äskettäin poistetut- ja Palauta tiedostot -kansioista.

iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 11 tai uudempi

1. Avaa Tiedostot-appi.
  2. Valitse Sijainnit > Äskettäin poistetut.
  3. Valitse tiedosto, jonka haluat pitää.
  4. Napauta Palauta.

30 päivän kuluttua tiedostot poistetaan Äskettäin poistetut -kansiosta.

Mac

1. Klikkaa Dockissa roskakoria.
  2. Valitse tiedosto, jonka haluat pitää.
  3. Vedä se työpöydälle tai toiseen kansioon.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.