iCloud Driven usein kysytyt kysymykset

iCloud Driven avulla voit turvallisesti käyttää kaikkia dokumenttejasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla ja Windows-tietokoneella. Käytettävissäsi on siis aina ajantasaiset dokumentit riippumatta siitä, mitä laitetta käytät.

iCloud Driven käyttötarkoitukset

Mitä tarvitsen iCloud Driven käyttämiseen?

Miten käytän iCloud Drivessa olevia tiedostojani?

Voit käyttää iCloud Drivessa olevia tiedostojasi useilla eri tavoilla:

Kun lisäät työpöydän ja Dokumentit-kansiosi iCloud Driveen, kaikki tiedostosi siirretään iCloudiin. Macissa löydät työpöydällä ja Dokumentit-kansiossa olevat tiedostot Finderista kohdassa iCloud. Jos lisäät toisen Mac-työpöydän, sen tiedostot löytyvät iCloud Driven Työpöytä-kansiosta. Luotavan kansion nimeksi asetetaan toisen Macin nimi.

Mitä tiedostoja voin säilyttää iCloud Drivessa?

Voit tallentaa iCloud Driveen mitä tahansa enintään 50 Gt:n kokoisia tiedostoja, kunhan sinulla on tarpeeksi käytettävissä olevaa iCloud-tallennustilaa. Tämä tarkoittaa, että voit pitää kaikki työdokumentit, kouluprojektit, esitykset ja muut tiedostot ajan tasalla kaikissa laitteissasi. Lue lisätietoja iCloud-tallennustilan hallinnasta.

iCloud Driveen ei pidä tallentaa appikansioita, kirjastoja tai .tmp-tiedostoja.

Kuinka paljon minulla on tallennustilaa iCloud Drivessa ja miten saan sitä lisää?

Määrittäessäsi iCloudin saat automaattisesti 5 gigatavua tallennustilaa. Voit käyttää tämän tallennustilan iCloud-varmuuskopioihin, iCloud Driveen, iCloud-kuviin ja iCloud Mailiin (@icloud.com-sähköpostitilisi) sekä iCloudia käyttävien appien tietoihin.

Jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa, voit ostaa sitä lisää 50 gigatavusta alkaen hintaan 0,99 dollaria (USD) kuukaudessa. Jos valitset 200 Gt:n tai 2 Tt:n sopimuksen, voit jakaa iCloud-tallennustilan perheesi kanssa tiedostojasi jakamatta. Lue lisätietoja oman alueesi hinnoista.

Miten voin palauttaa poistamani tiedostot?

Jos haluat käyttää tiedostoa, jonka olet poistanut edellisen 30 päivän aikana, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

iCloud.com

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Siirry iCloud Driveen.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Äskettäin poistetut kohteet.
  4. Selaa tiedostojen luetteloa.

Voit myös valita Asetukset > Palauta tiedostot. 30 päivän kuluttua tiedostot poistetaan Äskettäin poistetut- ja Palauta tiedostot -kansioista.

iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 11 tai uudempi

1. Avaa Tiedostot-appi.
  2. Valitse Sijainnit > Äskettäin poistetut.
  3. Valitse tiedosto, jonka haluat pitää.
  4. Napauta Palauta.

30 päivän kuluttua tiedostot poistetaan Äskettäin poistetut -kansiosta.

Mac

1. Klikkaa Dockissa roskakoria.
  2. Valitse tiedosto, jonka haluat pitää.
  3. Vedä se työpöydälle tai toiseen kansioon.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.