Päivitä ja siirrä macOS Serverin tiedot

Lue lisätietoja siitä, miten voit päivittää macOS Serverin ja siirtää palvelimesi tiedot.

Voit päivittää uusimpaan macOS Server -versioon Mac App Storen kautta. Jos siirryt uudelle palvelimelle, voit kopioida palvelimen tiedot ja asetukset aiemmalta palvelimelta Siirtymisapurin avulla.

Ennen kuin aloitat

Jos Macisi käyttää macOS High Sierraa tai uudempaa, voit päivittää uusimpaan macOS Serveriin ja siirtää siihen kaikki tiedot. Jos Macisi käyttää vanhempaa macOS-versiota, lue lisätietoja siitä, miten voit päivittää macOS Serverin aiemman version.

Noudata seuraavia vaiheita ennen kuin päivität tai siirrät macOS Serverin:

Päivitä palvelimesi

1. Jos Macisi käyttää macOS High Sierraa tai macOS Mojavea, tarkista macOS-päivitykset. Jos macOS:lle on saatavilla päivitys, klikkaa Päivitä.

2. Tarkista macOS Serverin päivitykset. Jos päivitys on saatavilla, klikkaa Päivitä ja avaa sitten Server-appi ja viimeistele asetukset.

3. Päivitä uusimpaan macOS-versioon.

4. Päivitä uusimpaan macOS Server -versioon.

5. Avaa Server-appi ja viimeistele asetukset.

Palvelimen siirtäminen

Voit käyttää mitä tahansa seuraavista lähteistä, kun siirrät palvelimesi tiedot toiseen Maciin:

• Palvelin, joka on liitetty kohdelevytilassa

• Paikallinen kovalevy tai osio

• Time Machine -varmuuskopio

Et voi käyttää Time Machine -varmuuskopion tai olemassa olevasta palvelimen verkkoyhteyttä, kun siirrät macOS Serverin.

Palvelimen tietojen siirtäminen

1. Asenna uusin macOS-versio kohdejärjestelmään.

2. Yhdistä aiempi palvelin tai varmuuskopiolaite kohdejärjestelmään.

3. Avaa Siirtymisapuri kohdejärjestelmässä ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

4. Valitse pyydettäessä aiempi palvelin tai varmuuskopiolaite.

5. Kun siirtyminen on valmis, asenna macOS Server.

6. Avaa macOS Server -appi ja viimeistele asetukset.

Palvelimen päivittäminen macOS Sierrassa tai aiemmissa versioissa

Jos Macissasi on käytössä macOS Sierra 10.12 tai aiempi versio, sinun on poistettava macOS Server -appi ja palvelimen tiedot ennen kuin voit päivittää uusimpaan versioon. Toimi seuraavasti:

1. Siirrä Server-appi ja /Library/Server roskakoriin, jolloin palvelimen tiedot poistetaan.

2. Päivitä uusimpaan macOS-versioon ja lataa uusin macOS Server -versio.

3. Käynnistä Server-appi ja viimeistele asetukset.