Appien ja pelien lataaminen uudelleen Applelta

Voit ladata apit uudelleen App Storesta.

Appien lataaminen uudelleen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

1. Avaa App Store -appi.
  2. Napauta sisäänkirjautumispainiketta  tai kuvaasi näytön yläreunassa.
  3. Napauta Ostetut.
  4. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
  5. Napauta Ei tässä [laitteessa].
  6. Hae appi, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainiketta .

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lataamaan appia uudelleen.

Appien lataaminen uudelleen Macilla

1. Avaa App Store Macissa.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkissa ja etsi sitten appi, jonka haluat ladata. Jos et näe nimeäsi sivupalkissa, klikkaa Kirjaudu sisään, kirjaudu Apple ID:lläsi sisään ja klikkaa sitten sivupalkissa olevaa kuvaasi.
  3. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostaja-kohdan vierestä.
  4. Klikkaa apin kohdalla latauspainiketta .

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lataamaan appia uudelleen.

Appien lataaminen uudelleen Apple TV:llä

1. Valitse Koti-valikosta App Store.
  2. Valitse Ostetut.
  3. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä.
  4. Etsi ja valitse appi, jonka haluat ladata uudelleen.
  5. Valitse latauspainike .

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lataamaan appia uudelleen.

Appeja ei voi ladata uudelleen Apple TV:llä (3. sukupolvi tai aiempi).

Appien lataaminen uudelleen Apple Watchilla

1. Avaa App Store Apple Watchillasi.
  2. Selaa alas asti, napauta Tili ja sitten Ostetut.
  3. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman sisällön napauttamalla Omat ostot tai valitsemalla perheenjäsenen nimen.
  4. Hae appi, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainiketta .

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lataamaan appia uudelleen.

Lisätietoja

• Jotkin apit eivät ole saatavilla kaikkiin laitteisiin. Esimerkiksi iPhonella ostamallasi apilla ei ehkä ole Mac-versiota.
  • Apple Arcade -tilauksellasi pelaamasi pelit eivät näy ostoksissasi. Jos haluat ladata Apple Arcade -pelin uudelleen, etsi peli ja lataa se uudelleen.
  • Apin sisäisiä ostoja ei voi ladata uudelleen, mutta jotkin apin sisäiset ostot voi palauttaa.
  • Onko sinun asennettava uudelleen Safari, Mail, App Store tai muita appeja, jotka ovat osa Mac-käyttöjärjestelmää? Asenna macOS uudelleen.
  • Voit myös ladata musiikin, elokuvat ja TV-ohjelmat uudelleen.