Keynote-tuki

Esityksen asetusten määrittäminen

Valitse teema, lisää dioja ja muuta Keynote-esityksesi ulkoasua ja kuvasuhdetta.

Pidä esitys videokokouksen aikana

Kun pidät Keynote-esitystä videokokousapissa, voit käyttää omia muistiinpanojasi ja ohjaimia erillisessä ikkunassa Macissasi.

Luo ja jaa esityksiä selaimessa

Luo, muokkaa ja työstä jaettuja esityksiä yhdessä muiden kanssa Macisi tai Windows-tietokoneesi verkkoselaimessa.

Resurssit

Käyttöoppaat

Lue lisätietoja Keynoten ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä Macilla, iPadilla tai iPhonella.

Keynoten iCloud-versio

Luo, muokkaa tai pidä esityksiä verkkoselaimessa Keynoten iCloud-versiolla.

Applen yhteisöt

Etsi vastauksia, kysy kysymyksiä ja ole yhteydessä muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.