Indstil dit Apple TV

Brug denne fremgangsmåde for at komme godt i gang med dit Apple TV.

Du skal bruge nedenstående

• Personligt internet

• Et tv eller en anden skærm med en HDMI-indgang

• Et HDMI-kabel

Billedtekst mangler

Til Apple TV 4K skal du bruge et HDMI 2.0-kompatibelt kabel eller nyere. Hvis du vil have adgang til alle funktioner, som Apple TV tilbyder, skal du bruge et HDMI 2.1-kabel.

Hvis du vil bruge iPhone til at indstille dit Apple TV

Start med at gøre følgende på din iPhone:

Indstil Apple TV 4K eller Apple TV HD

Hvis du vil gå tilbage til en tidligere skærm under indstillingen, skal du trykke på knappen Tilbage på din fjernbetjening. Hvis du vil starte forfra, skal du tage strømstikket ud af dit Apple TV og derefter tilslutte det igen.

Slut dit tv til, og tænd for det

Slut strøm til dit Apple TV, og forbind det med dit tv med et HDMI-kabel. Hvis du vil se film i 4K HDR på Apple TV 4K, skal du sørge for, at du bruger et HDMI 2.0-kabel eller nyere og har et tv, der understøtter 4K, HDR eller begge. Tænd for dit tv, og vælg den HDMI-indgang, som dit Apple TV er tilsluttet.

Hvis du har et Apple TV med Ethernet-port, og du ikke vil oprette forbindelse til Wi-Fi under indstillingen, kan du slutte dit Apple TV til din router med et Ethernet-kabel.

Porte og kabler på Apple TV

Vælg sprog, og tænd for Siri

Tryk op eller ned, eller stryg op eller ned på klikfeltet på din Apple TV Remote for at finde dit sprog og land eller område. Du kan vælge en indstilling ved at markere den og derefter trykke på midten af klikfeltet. Hvis du vælger det forkerte sprog, skal du trykke på knappen Tilbage for at vende tilbage til den forrige skærm.

Vælg, om du vil bruge Siri, hvis du bliver spurgt om det.*

Læs mere om, hvordan du bruger din Apple TV Remote. Eller find ud af, hvad du kan gøre, hvis din Apple TV Remote ikke virker.

Touch-overfladen på Apple TV Remote.

Log ind med dit Apple‑id

Hvis du vil overføre dine indstillinger for Apple-id og Wi-Fi-netværk til dit Apple TV automatisk, skal du vælge Indstil med iPhone. Derefter skal du låse op for din iPhone, holde den ved siden af dit Apple TV og følge vejledningen på skærmen til din iPhone og dit Apple TV.

Hvis du ikke ønsker at indstille dit Apple TV med din iPhone, skal du vælge Indstil manuelt. Følg derefter vejledningen på skærmen til dit Apple TV for at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem, og log på med dit Apple-id.

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et. Hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id, kan du læse mere om, hvordan du nulstiller det.

Log ind med din tv-udbyder

I nogle lande og områder kan du muligvis logge ind hos din tv- eller kabeludbyder på dit Apple TV for at se tv-udsendelser og film, der er inkluderet i dit kabel- eller tv-abonnement.

Vælg indstillinger

Slå ”Samme hjemmeskærm” til for at beholde den samme hjemmeskærm og de samme apps på tværs af alle Apple TV-enheder. Hvis du vil føje dit Apple TV til appen Hjem automatisk, skal du vælge et værelse til dit Apple TV. Du kan også tilføje brugere på dit Apple TV.

Begynd at streame

Når indstillingen er fuldført, får du vist hjemmeskærmen. Herfra kan du se dine foretrukne tv-udsendelser og film og finde flere ting, som du vil elske, i Apple TV App. Du kan også abonnere på Apple TV+ for at se tv-udsendelser og -film fra Apple Original.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Find dit problem herunder, og læs mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du ikke kan indløse din kampagne til et Apple TV+ abonnement

Find ud af, hvad du skal gøre, hvis du oplever et problem, når du forsøger at indløse din kampagne eller en gratis prøveversion for Apple TV+.

Hvis du ikke kan indstille dit Apple TV, eller hvis der vises en fejlmeddelelse

Hvis dit Apple TV pludselig holder op med at reagere under indstillingen, skal du tage strømstikket ud af dit Apple TV og derefter tilslutte det igen.

Hvis du sidder fast på en skærm under indstillingen og ikke kan komme videre, kan du prøve at oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk med dit Apple TV, f.eks. via internetdeling på din telefon. Når indstillingen er fuldført, skal du gå til Indstillinger på dit Apple TV og oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket i dit hjem.

Hvis du oplever andre problemer, kan du kontakte Apple-support.

*Tilgængeligheden af Siri samt af funktioner og kommandoer varierer efter sprog og efter land og område.