Få Apple TV+

Abonner på Apple TV+ og se tv-udsendelser og film fra Apple Originals på dine kompatible enheder med Apple TV-appen.

Sådan får du Apple TV+

Du kan abonnere på Apple TV+ på tv.apple.com/dk. Du kan også abonnere i Apple TV-appen på en Apple-enhed, en pc, et smart-tv eller en streamingenhed, der er kompatibel med Apple TV-appen. Læs om, hvilke streamingenheder der er kompatible.

Gå til Apple TV+
  1. Åbn Apple TV-appen. Hvis du bruger en kvalificeret Apple-enhed, vil en besked muligvis bede dig om at indløse dit kampagnetilbud på Apple TV+.

2. Hvis du ikke kan indløse dit kampagnetilbud, skal du sørge for, at du opfylder kravene.

3. Vælg fanen Apple TV+.

4. Vælg Log ind eller Tilmeld dig. Eller du kan muligvis se knappen Få Apple TV+ eller knappen Start gratis prøveperiode.

5. Log ind med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til at foretage køb.* Hvis du ikke har et Apple‑id, skal du vælge Opret nyt Apple‑id og derefter følge vejledningen. Har du glemt dit Apple-id?

6. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte dine faktureringsoplysninger og tilføje en gyldig betalingsmetode. Vælg derefter Bekræft. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

* Hvis du ikke kan abonnere på Apple TV+, kan det skyldes, at du skal gøre dit Apple‑id klar til køb.

Del Apple TV+ med din familie

Du kan dele dit abonnement på Apple TV+ med op til fem familiemedlemmer. Læs om, hvordan du føjer et familiemedlem til dine Apple-abonnementer.

Flere måder at se indhold på

Tilgængeligheden af Apple TV-appen og Apple TV+ kan variere alt efter land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.