Sådan bruger du udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement med dit Apple TV

Se live-kanaler, on-demand-programmer, og få adgang til yderligere funktioner på dit Apple TV. Hvis du får et Apple TV direkte fra din udbyder, kan du desuden tilgå indhold med det samme ved hjælp af nogle få, enkle trin.

Sådan logger du ind på et eksisterende Apple TV gennem udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement

1. Sørg for, at du har et Apple TV 4K eller Apple TV HD og den seneste version af tvOS.

2. Gå til Indstillinger på dit Apple TV.

3. Vælg Brugere og konti, og vælg derefter Tv-udbyder.

4. Vælg Log ind.

5. Indtast navnet på din tv-udbyder, eller vælg det fra listen. Du kan også rulle ned for at vælge en tv-udbyder fra et andet land eller område.

6. Indtast e-mailen og adgangskoden, som du bruger til din tv-udbyderkonto*, og vælg derefter Fortsæt for at logge ind.

Hvis du logger på via din tv-udbyder, kan du få adgang til apps gennem udbyderen, så du ikke skal logge på appen for hver enkelt kanal.

Hvis dit Apple TV er forbundet med din tv-udbyders internettjeneste, bliver du muligvis automatisk logget ind med adgang til tv-udbyderens indhold.

Måske tilbyder din udbyder også en app i App Store med ekstra funktioner som f.eks. on-demand- og live-tv. Du kan blive bedt om at installere appen, når du logger ind, eller det kan være nødvendigt at downloade den separat. Appen kan også være tilgængelig til iPhone eller iPad.

*Hvis du ikke kender e-mailen eller adgangskoden til din konto, skal du kontakte din tv-udbyder.

Sådan indstiller du et Apple TV fra din udbyder af kabel-tv eller et betalt tv-abonnement

Hvis du modtager et Apple TV fra din udbyder af kabel-tv eller et betalt tv-abonnement, vil dit Apple TV muligvis automatisk logge dig ind på din udbyder med det samme. Sådan kommer du i gang:

1. Sådan indstiller du dit Apple TV.

2. Under opsætningen skal du muligvis slutte dit Apple TV til internettet via din kabel-tv-udbyder for at kunne logge ind automatisk. Du kan få flere oplysninger hos din udbyder. Hvis du ikke logges ind automatisk, vil du blive bedt om at vælge din udbyder og logge ind med din konto. Derefter kan du tilgå abonnementsindholdet på dit Apple TV.

3. Log ind på dit Apple TV med dit Apple-id. Find ud af, hvordan du opretter et nyt Apple-id, eller læs om, hvad du skal gøre, hvis du får vist "Ingen iTunes Store-konto" på dit Apple TV.

Når du har indstillet dit Apple TV, kan du finde din udbyders app på startskærmen. Du skal muligvis downloade appen fra App Store. Du kan også se indhold fra din udbyder i Apple TV-appen.

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

Sådan bruger du dit Apple TV

Du kan gøre endnu mere med dit Apple TV.

tvos14-tv-app-icon

Find alle dine favoritter i Apple TV-appen

Se dine yndlingsudsendelser og -film, gennemse din udbyders indhold, se en kamp live, og opdag noget nyt. Du får det hele på ét sted.

ios14-siri-icon-formatted

Du skal blot spørge, så hjælper Siri

Siri gør det nemt at se tv, finde apps og meget mere. Du skal bare bede om film, tv-udsendelser eller apps, så finder Siri dem til dig.

tvos14-app-store-app-icon

Download spil og apps

Brug App Store til at finde apps, der forvandler din stue til et træningscenter, lader dig shoppe fra sofaen og få spil, som du er vild med.

tvos-airplay-icon-gray

Stream til dit tv

Brug AirPlay til at streame videoer, fotos, præsentationer eller hele skærmen på din iOS-enhed eller Mac til dit Apple TV.

Få hjælp

• Hvis du har brug for hjælp til at logge ind med udbyderen af dit kabel-tv eller betalte tv-abonnement eller til at bruge dennes app, skal du kontakte udbyderen. Du kan muligvis finde udbyderens kontaktoplysninger i App Store.

• Hvis du har brug for hjælp til dit Apple TV, skal du gå til Apple-support.

• Hvis din kabeludbyder også tilbyder internet, skal du muligvis tilsluttes internettet i dit hjem for at tilgå dit abonnementsindhold. Dit indhold vil muligvis ikke være tilgængeligt på andre netværk.