Brug et filter til at ændre et fotografis udseende

Du kan give dine fotografier et særligt udseende ved at bruge et af filtrene i Fotos.

Fotografi i redigeringsoversigt med mulige filtre til højre.

Åbn Fotos for mig

1. Dobbeltklik på et fotografi, og klik derefter på Rediger på værktøjslinjen.

2. Klik på Filtre på værktøjslinjen.

Tip: Du kan hurtigt se filtrene, mens du redigerer, ved at trykke på F. Tryk på F igen, når du har foretaget ændringerne.

3. Klik på det ønskede filter.

Dine ændringer arkiveres automatisk, medmindre du vælger Rediger > Fortryd eller klikker på knappen Tilbage til original.