Anvend en fortoning

Du kan bruge en fortoning til at gøre kanterne af et fotografi mørkere og fremhæve billedets midte. Du kan gøre fortoningen mørkere eller ændre størrelsen på den for at få det ønskede udseende, og du kan gøre fortoningen blødere for at få en mindre dramatisk effekt.

Fotografi, der er anvendt fortoning på, så kanterne er mørke.
  1. Dobbeltklik på et fotografi, og klik derefter på Rediger på værktøjslinjen.

2. Klik på Juster på værktøjslinjen.

3. Klik på trekanten ud for Fortoning i vinduet Juster.

4. Træk mærkerne for at justere fortoningen.

Betjeningsmuligheder til fortoning i vinduet Juster
    • Styrke: Gør fortoningen mørkere eller lysere.

• Radius: Ændrer størrelsen på fortoningen.

• Blødhed: Ændrer fortoningens gennemsigtighed, så den er mere eller mindre fremtrædende.