Oversigt over import af fotografier og videoer

Importer dine fotografier og videoer til dit fotobibliotek, så du kan organisere og redigere dem med Fotos. Du kan importere fotografier og videoer på mange måder:

Importerede fotografier kopieres som standard til Fotos-biblioteket. Hvis du foretrækker det, kan du arkivere fotografier og videoer et andet sted end Fotos-biblioteket, f.eks. i en mappe på Mac eller på en ekstern harddisk, og stadig se dem i Fotos. Hvis du får brug for at flytte indhold, der opbevares uden for biblioteket, til dit Fotos-bibliotek, kan du også gøre det. Du er flere oplysninger om, hvordan du ændrer det sted, hvor dine arkiver opbevares, i Vælg, hvor Fotos skal opbevare dine arkiver.

Bemærk: Fotografier og videoer, der opbevares uden for Fotos-biblioteket, lagres ikke i iCloud-fotobiblioteket.

Åbn Fotos for mig